Han forteller om stor dramatikk og høg temperatur i korridorene på Stortinget mandag ettermiddag. Da Frp hadde møte gruppemøte tidligere i dag, var ikke Sylvi Listhaug til stede, det var heller ikke ventet. Alle venter nå spent på hva som vil skje tirsdag formiddag.

– Må slutte å vingle

– Det blir flertall for mistillit mot Sylvi Listhaug. Men KrF vil redde regjeringa. Partiet er delt i tre: Noen vil felle regjeringa, andre vil fjerne Listhaug og andre vil at Erna får fortsette med det mannskapet hun sjøl bestemmer. Hareide har det sannelig ikke lett, nå må KrF slutte å vingle, sier Knut Flølo til Romsdals Budstikke.

Ingen flytteplaner

Som 2. vara på Mørebenken for Frp må han pakke kofferten og reise heim til Vestnes dersom Sylvi Listhaug går ut av regjeringa.

– Det tror jeg ikke vil skje. Men om så galt skulle skje, er det noe en vararepresentant alltid må regne med, sier Knut Flølo.

Han regner med at Erna Solberg vil sette hardt mot hardt og holde sin hånd over Sylvi Listhaug slik hun har sagt tidligere.

Da vi snakket med Flølo på Stortinget litt før klokka 18, var det ikke tillyst flere gruppemøter for Frp på kvelden. Men Flølo er hele tida i beredskap.

– Jeg følger med fra time til time. Skulle det skje noe, er det bare å hive seg i kalosjene og sette av gårde, sier Knut Flølo.