Mange opplever nok glatte og vanskelige kjøreforhold på veg til jobb mandag morgen. Mildere vær og noe nedbør i form av regn har gjort det mindre fremkommelig på en del veier, i Molde så vel som resten av landet.

Vegtrafikksentralen for Midt-Norge skriver på Twitter:

Det er til klokka 8 mandag morgen ikke rapportert om noen ulykker i trafikken i Molde eller Romsdal forøvrig.

Noen av Romsdals Budstikkes abonnenter kan oppleve at avisa ikke er levert på grunn av for glatt veg for avisbudet. Det gjelder særlig noen husstander på Øvre Berg i Molde.

Flere steder i landet

NTB skriver at det er store utfordringer i trafikken både i Sør-Norge og langs Vestlandet.

– Entreprenørene strør og strør, men det blir glatt igjen ikke lenge etter at de har vært der, sier John Andreas Omdal, trafikkoperatør ved Vegtrafikksentralen Vest, til  Stavanger Aftenblad.

– Ekstremt glatte veier, biler blir stående på flat mark og spinne. La bilen bli stående hvis du kan!, tvitret  politiet i Østfoldved 4-tiden.

– Det meldes om glatte veier i Akershus som følge av regn som fryser på bakken. Alle entreprenører er varslet og har mannskaper ute. Vær forberedt på at det kan være glatt, spesielt på mindre veier med lite trafikk. Kjør forsiktig, lød oppfordringen fra Veitrafikksentral Øst litt etter klokka 6.