Tre biler var involvert i en kjedekollisjon på fylkesveg 64 på Visnes i Eide torsdag formiddag.

En mann i 70-åra fra Averøy ble skadd i ulykka. Han klaget på nakkeskader, og ble hentet i ambulanse til Molde sjukehus.

Det legges ny asfalt på stedet, så trafikken blir dirigert manuelt, med ledebil som fører bilene forbi vegarbeidet.

Kjørte inn i køa

To biler sto i kø og ventet på ledebil da en tredje bil kjørte inn i den bakerste bilen bakfra, på Eide-sida i Visnes. Den påkjørende bilen var en liten personbil, den som ble påkjørt var en større van. Operasjonsleder Jan Helge Kjøl hadde torsdag formiddag ikke mer detaljert info om hvor mange som var i de involverte bilene.

Rbnett var på stedet og tok bilder som tyder på en kraftig påkjørsel. Den påkjørende bilen er trykket inn i fronten, mens van-en har skader bak, og bulk foran.

Politiet på stedet opplyste til Rbnett at bilen som sto fremst i køa, var godt kjørbar og hadde forlatt stedet.

Skarp, lav sol

Rbnetts utsendte fortalte om lav og skarp sol, i tillegg til refleksjoner av sola i våt, asfaltert vegbane. Til sammen gjør dette at det kan være svært vanskelig å se noe som helst foran seg.

Vegtrafikksentralen opplyste tidligere i dag om fare for glatt kjørebane i området, men det er usikkert om det var glatt på ulykkesstedet da ulykka skjedde.

Politiet fikk melding om ulykka kl. 10.00.

Det var skarp, lav sol og refleksjoner i våt asfalt der denne bilen kjørte inn i køa som ventet på ledebil ved vegarbeidene på Visnes. Foto: Oddbjørn Harnes
Det pågår arbeid med å legge ny asfalt der trafikkulykka skjedde på Visnes mandag formiddag. Foto: Oddbjørn Harnes
Ulykka skjedde på Eide-sida i Visnes. Foto: Oddbjørn Harnes