På årsmøtet i begynnelsen av oktober ble Trine Schei valgt til leder for Raumarevyen, etter at Jan Inge Holm valgte å sende stafettpinnen videre.

– Jeg gleder meg. Å være leder for en flott gjeng med entusiastiske personer som vil glede og inspirere andre ser jeg virkelig fram til, sier hun. Schei har vært i kulissene i Raumarevyen i en årrekke, og har blant annet hatt ansvaret for sminke og kostyme. Hun har også bistått innen rekvisitter. Tidligere leder, Jan Inge Holm, mener Raumarevyen er i trygge hender med Trine som leder.

– VI er i gang med planlegginga av Raumarevyen 2018. Den vil finne sted, over fem forestillinger, i perioden torsdag 15. mars til og med lørdag 17. mars, forteller Trine Schei.

De fleste aktørene er også med i 2018, de som har hatt en liten pause kommer tilbake, og noen som har vært med ei stund, velger å hvilke et år (eller to.)

– Vi tar gjerne imot nye som ønsker å være med, sier Schei, og understreker at den flote gjengen som er med i revyen gjorde at hun valgte å takke ja til ledervervet. Styret har ellers bestått av Jan Karsten Einang, Øystein Valde, Cathrine Willa Slemmen og Kristina M. Bjerkeli.