– Her har det vært stor fart, sa førstebetjent Sindre Mittet ved Rauma lensmannskontor til Åndalsnes Avis da han fikk se bilen som hadde sust inn i det store skiltet ved Trollveggen besøksenter.

Ulykka skal ha skjedd tidlig på morgenen, og bilføreren hadde forsvunnet fra stedet. Det viste seg at bilen var stjålet fra en litauisk arbeider som jobber ved helsehuset på Åndalsnes.

– Han hadde meldt bilen stjålet og var bekymret for verktøyet han hadde i bilen, sier Mittet til Åndalsnes Avis.

Bagasjerommet var åpnet, og det lå en del verktøy der etter at bilen ble forlatt med fronten godt plantet i det store skiltet.

Mikael Vig viser skaden på skiltet.

Mikael Vig jobber ved besøkssenteret, og han ble vekket klokka 06 og dro rett opp til senteret der bilen sto inn i skiltet.

– Heldigvis var stålkonstruksjonen så sterk at den motsto trykket fra bilen. Bilen må ha hatt stor fart, sier Vig til Rbnett og viser sporene i vegen.

Da han kom opp for å se på skaden, kom også en buss full av litauiske turister og fikk se at en Litauen-registrert bil sto knust inn mot reklameskiltet.

Mercedesen var meldt stjålet - og ble funnet ved Trollveggen besøksenter.

Politiet har satt i gang etterforskning, og vil blant annet snakke med mulige vitner. Det var flere bobiler på stedet i natt, og noen må ha hørt hva som skjedde.