På skjerm: Butikksjef Bjørn Holte demonstrerer hvordan du velger koketopp til nykjøkkenet ditt. (Foto: Vera Henriksen)

På skjerm: Butikksjef Bjørn Holte demonstrerer hvordan du velger koketopp til nykjøkkenet ditt. Foto: Vera Henriksen

I 3D - Tanken er at kunden selv kan leke seg med ulike løsninger. Men vi hjelper selvsagt til fra start hvis man ønsker det, sier butikksjef Bjørn Holte.

I 3D - Tanken er at kunden selv kan leke seg med ulike løsninger. Men vi hjelper selvsagt til fra start hvis man ønsker det, sier butikksjef Bjørn Holte.

Disse møter du i nybutikken I «proffdelen» av den nye butikken er det utstilling av kjøkken, garderobe og bad. Her butikksjef Bjørn Holte og proffselger Marwell Vingsternes. Sigdal Kjøkken driver allerede butikk i Ålesund, under Kåre Gjerde AS. Butikken i Molde blir den første med det helt nye digitale konseptet. (Foto: Vera Henriksen)

Disse møter du i nybutikken I «proffdelen» av den nye butikken er det utstilling av kjøkken, garderobe og bad. Her butikksjef Bjørn Holte og proffselger Marwell Vingsternes. Sigdal Kjøkken driver allerede butikk i Ålesund, under Kåre Gjerde AS. Butikken i Molde blir den første med det helt nye digitale konseptet. Foto: Vera Henriksen

Et utstillingsvindu Sigdal Kjøkken Molde åpnet torsdag. – Vår sterkeste konkurrent i byen er uten tvil HTH kjøkken. Men vi tror det er plass til begge. Konkurranse er bra, sier Vingsternes. (Foto: Vera Henriksen)

Et utstillingsvindu Sigdal Kjøkken Molde åpnet torsdag. – Vår sterkeste konkurrent i byen er uten tvil HTH kjøkken. Men vi tror det er plass til begge. Konkurranse er bra, sier Vingsternes. Foto: Vera Henriksen

Blått er hot I den moderne konseptbutikken finnes også tradisjonelle utstillinger. (Foto: Vera Henriksen)

Blått er hot I den moderne konseptbutikken finnes også tradisjonelle utstillinger. Foto: Vera Henriksen

Velkommen inn Et moderne inngangsparti vitner om at dette er en ny og annerledes kjøkkenbutikk. (Foto: Vera Henriksen)

Velkommen inn Et moderne inngangsparti vitner om at dette er en ny og annerledes kjøkkenbutikk. Foto: Vera Henriksen

Velg og vrak I butikken finner du "moodboards" med inspirasjon til ulike farger og strukturer på fronter og flater - til å ta og føle på. (Foto: Vera Henriksen)

Velg og vrak I butikken finner du "moodboards" med inspirasjon til ulike farger og strukturer på fronter og flater - til å ta og føle på. Foto: Vera Henriksen

Trangt om plassen Det ble trangt i inngangspartiet da Sigdal Kjøkken Molde åpnet torsdag. (Foto: Vera Henriksen)

Trangt om plassen Det ble trangt i inngangspartiet da Sigdal Kjøkken Molde åpnet torsdag. Foto: Vera Henriksen

Snorklipping Ordfører Torgeir Dahl sto for den offisielle åpningen. - Det er viktig for Molde kommune at nye aktører etablerer seg i sentrum, sa ordføreren. (Foto: Vera Henriksen)

Snorklipping Ordfører Torgeir Dahl sto for den offisielle åpningen. - Det er viktig for Molde kommune at nye aktører etablerer seg i sentrum, sa ordføreren. Foto: Vera Henriksen

Gammel gård med nytt liv Med ny butikk på gateplan og 17 av 21 solgte leiligheter over har Isachsengården fått et nytt liv. (Foto: Vera Henriksen)

Gammel gård med nytt liv Med ny butikk på gateplan og 17 av 21 solgte leiligheter over har Isachsengården fått et nytt liv. Foto: Vera Henriksen

– Trolig Europas første butikk i sitt slag

Sigdal Kjøkken åpnet torsdag i Storgata 50: – Molde er først ut. Det blir flere slike konseptbutikker i Norge, samt i Sverige og Danmark, sier salgsdirektør i Sigdal Kjøkken AS, Håvard Vatne.

MOLDE: – Denne butikken er ikke bare Nordens første, men trolig også Europas, med den spesielle koblingen mellom digital og fysisk butikk. Jeg har i hvert fall ikke hørt om maken, sier salgsdirektør Håvard Vatne.

Åpner kjøkkenbutikk i Molde sentrum

Sigdal Kjøkken flytter inn i Isachsengården over nyttår.

 

Kjøkkenhandel midt i Storgata

Sammen med 15 andre kolleger fra Sigdal, representanter fra morselskapet Nobia Norway AS - som har jobbet i mange år med butikkløsningen - og leverandører, var Vatne til stede under den høytidelige åpningen i Storgata 50 torsdag, i den nyrenoverte Isachsengården.

– Hva gjør butikken så spesiell?

– Det er helt nye digitale løsninger. Arealet er begrenset, og vi kan jo ikke vise alle mulighetene kundene har når det gjelder valg av løsninger, kjøkkenmodeller, hvitevarer, overflater, farger og så videre. Disse kan man sveipe og velge i på skjerm. På norsk kan det kalles utvidet hylle. Så setter du dine valg sammen i en mappe, fysisk og/eller digitalt, sier butikksjef og franchise-taker Bjørn Holte.

– Hva mener du om lokalets beliggenhet i Storgata - og hvilken tro har du på Molde sentrum?

– Plasseringen er veldig synlig, i en gammel gård mange vet om, rett ved et trafikknutepunkt. Vi er veldig fornøyde med den sentrale plasseringen, og konsernet er stolte av hva vi har fått til her, sier Holte, og opplyser at butikken totalt er på rundt 450 kvadratmeter.

17 av 21 leiligheter solgt

Kundene vil treffe butikksjef Holte og proffselger Marwell Vingsternes i nybutikken. Vingsternes er bosatt på Averøya, og har bakgrunn fra blant annet Røsand byggevare og Kristiansund Kjøkken, der hun også har forhandlet Sigdal.

– Hvorfor vil du jobbe hos Sigdal Kjøkken Molde?

– Dette er et helt nytt konsept. Innovativt og en helt ny måte å jobbe på. Nå er vi spent på mottakelsen, sier Vingsternes.

Også eiendomssjef i Angvik Eiendom, Randi Thomassen, gleder seg over åpningen. Hun forteller at 17 av de 21 leilighetene over butikken nå er solgt - og at flere av de fire siste er reservert.

– Folk flyttet inn allerede 23. februar. Så nå er det fullt av liv i Isachsengården!

Mer å lese på Rbnett:
 

Romsdals Budstikke ønsker en åpen og saklig debatt. Alle innlegg blir kontrollert etter publisering. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg.

Leses nå
 
Nyheter

Ingen utlysning av rådmannsstillingen i nye Molde – ordførerne «kuppet» prosessen

Dahl ansatt på direkten

Nåværende rådmann i Molde kommune, Arne Sverre Dahl, ble onsdag enstemmig innstilt som rådmann i nye Molde kommune.

– Billettsalget går unna

Til helga forvandles Reknesparken til fornøyelsesparken, da verdens første Rabalderfestival går av stabelen.

Dette er Vard Aukras nye direktør

Geir Larsen overtar sjefsstolen i hjørnesteinsbedriften i heimkommunen.

Loppis med mening

I år arrangerer Fjellfestivalen et loppemarked med turutstyr. Pengene skal gå til fjellcamp for barn med kreftrammede foreldre.

Møtes for første gang

Fellesnemnda i nye Molde kommune møtes for første gang i dag klokka 12.00. Dette er sakene de har satt på dagsorden:

Dahl ansatt på direkten

Ingen utlysning av rådmannsstillingen i nye Molde kommune.

– Billettsalget går unna

Til helga forvandles Reknesparken til fornøyelsesparken.

Geir Larsen er Vard Aukras nye direktør

Overtar sjefsstolen i hjørnesteinsbedriften i heimkommunen.