- Vi er svært glad for at Ofstad og Finnøy kommer inn i prosjektet, sier ass.direktør Helge Ristesund i ei pressemelding. De har lang fartstid i foretaket og kjenner organisasjonen godt.

Fra Kristiansund og Molde

Med ansettelsen av Hans Christian Ofstad har foretaket prosjektledere både fra Kristiansund og Molde. Merete Hagbø frå Molde fortsetter som prosjektleder, mens Ofstad frå Kristiansund erstatter Astrid Johanne Brandshaug som var prosjektleder i konseptfasen.Ofstad har bakgrunn som klinikksjef for kirurgi ved Kristiansund sjukehus og har vært i ledergruppa i foretaket, og har medvirket aktivt i konseptfasen av prosjektet. Olav Finnøy har erfaring som personaldirektør i foretaket, kommer det frem av pressemeldinga.

Nye stillinger i prosjektet

Helseforetaket skal snart lyse ut en nyopprettet prosjektsjefstilling. Prosjektsjefen får ansvar for den daglege ledelsen av foretaket sin del av prosjektarbeidet, og vil ha tett kontakt og samarbeid med prosjektdirektør frå Sykehusbygg, Helle Jensen. Det skal også ansettes en medarbeidrr som skal ivareta oppgaver knyttet til drift og eigedom.  Tilsettinga  i stillingane vil skje våren 2017.