Søndag klokka 16.00 tok MHK Elite imot Levanger i Idrettens Hus. Begge lag sto med fire poeng i før kampen, og det var ventet å bli en jevn kamp.

Morten Holmen har som kjent sagt opp stillingen som MHK-trener, og leder laget til påtroppende trener Magnus Johansson overtar 1. november. Det betyr at kveldens kamp var danskens siste i Idrettens Hus.

Onsdagens bortekamp mot Sola i cupen blir Holmens siste.

Vi fulgte kampen mot Levanger her:

2 min: Mona Obaidli sender MHK opp i 2-0-ledelse. Frisk åpning av hjemmelaget.

9 min: Morten Holmen tar time-out på stillingen 3-1 til Molde. Hanne Frandsen reddet også akkurat straffekast.

19 min: Hjemmelaget kjører på nå. Forsvaret sitter meget godt, og det gir rom for kontringer og overganger. Sist på scoringslista er Ragnhild Valle Dahl, som sender MHK opp i 9-2. Debutant Anca Stoica har også kommet inn for MHK.

24 min: Det er klasseforskjell på lagene. Målvakt Hanne Frandsen er i det umulige hjørnet, og redder bortimot alt som kommer fra Levanger. Valle Dahl setter inn 13-2.

30 min: Levanger får redusert to ganger, og stillinga er 13-4 når lagene tar pause. MHK har uansett levert en fantastisk omgang, med målvakt Frandsen som den store spilleren.

34 min: Målrik åpning på den andre omgangen. Hanne Nilsen Morlandstø sørger for 18-7.

41 min: Forsvars- og keeperspillet som var så bra i den første omgangen, er nå helt vekke. MHK slapp inn to (!) mål på de første 28 minuttene, men nå har Levanger begynt å finne lukene. Det gjør imidlertid MHK også, som treffer på det meste. Logvin setter inn 22-10.

49 min: Levanger har kommet mer med i kampen, og har krympet ledelsen ned til sju mål. MHK leder 24-17.

55 min: Det har faktisk blitt litt spennende igjen. Levanger er bedre med, og har redusert til 25-20 med fem minutter igjen å spille.

57 min: MHK med to kjappe, og seieren er definitivt i boks når Logvin scorer 27-20-målet.

60 min: Der er kampen slutt, og det ender 28-20 til Molde. MHK hadde en fantastisk førsteomgang, og selv om den andre ikke var i nærheten av like god, vinner laget fullt fortjent.