Mange skiinteresserte var på plass da skimessa til Platou Molde åpnet tidlig lørdag morgen i brusfabrikken på Årø.

Mange hjelpere

Morten Devold, daglig leder ved Platou Molde, sier han har med et lag på 33 personer, både lokalt ansatte og leverandører, for å hjelpe kundene med å finne riktig utstyr.

– Det er veldig kjekt at det kommer ei sånn bølge med folk så tidlig på morgenen. Sånn opplevde vi det i fjor også. Det gir et godt bilde på interessen for arrangementet, sier han til Rbnett.

Over tusen par ski

På messa kunne Platou stille med 1.051 par med ski, i tillegg til alt av skistøvler, staver, hansker, klær, skredutstyr og alt annet av utstyr.

– Det er klart at dette er alt for mange par med ski i forhold til hva vi kommer til å selge i dag, men det er viktig med et godt utvalg slik at vi har riktig lengde og ellers greit utvalg til kundene som kommer, sier Devold.

Kø før åpning

En av de som var på plass tidlig lørdag morgen var Øyvind Høgset fra Molde.

– Et par nye ski står på plana. Denne messa er blant de største eventene i løpet av året, og som regel får du sjansen til å finne noen gode tilbud her, sa han før porten åpnet 08.00.

Det sto rundt 100 personer klare da dørene åpnet. Og folk strømmet på også i fortsettelsen:

– Det er ganske fantastisk at det er kø her og at det er vanskelig å finne parkeringsplass en halvtime etter at de har åpnet. Det viser at interessen er veldig stor, sa Harry Borvik som var på jakt etter sine første randonee-ski.

Skimessa holder åpent fram til klokka 18 i dag.

Brusfabrikken på Årø er midlertidig gjort om til messelokaler. 1.051 par med ski og alt du kan tenke deg av tilbehør fyller lokalene. Foto: Erik Birkeland