Her er loggen politiets operasjonssentral for Nordmøre og Romsdal har lagt ut på Twitter om hendelser natt til søndag:

Molde 03.35: Politiet avsluttet en fest på et hotellrom.

Kristiansund Kl. 02.44: Politiet kjører en overstadig beruset kvinne i 30-åra heim.

Molde  02.42: Mann i slutten av tenåra satt i drukkenskapsarrest etter ordensforstyrrelse ved et utested. Saka blir anmeldt.

Kristiansund 02.16: Mann i 20-åra blir bortvist fra et utested etter å ha kranglet med vaktene.

Åndalsnes 01.40: Meldt om støy fra leilighet i sentrum. Festen avsluttet av politiet

Molde 00.11: Mopedfører stanset i Nordbyen, kjørte uten hjelm. Ble ilagt gebyr.

Molde 00.06: Meldt om vanskelig gjest ved et utested i sentrum. Mann i 20-åra satt i drukkenskapsarrest og anmeldt for ordensforstyrrelser.

Sunndal 23.47: Trafikkulykke på Rv 70 øst for Grøa, der en tilhenger har truffet møtende bil. Store materielle skader. Fører, en mann i 30-åra, kjørt legevakt for sjekk, lettere skadet. Kjøretøy med henger stanset på Berkåk. Saka etterforskes.

Rauma 23.22: Meldt om kjøretøy i grøfta i Måndalen. Ingen tilstede ved kjøretøyet. Mistanke om promillekjøring, saka etterforskes.

Operasjonsleder Pål Greger opplyser søndag formiddag til Rbnett at politiet det var flere til stede ved bilen, men at alle hadde stukket av da politiet kom fram. Bilen ble avskilta på stedet, siden den verken var forskriftsmessig omregistrert, eller framstilt for kontroll.

- Politiet sikret seg bilnøkkel, og jobber videre med saka, opplyser Greger.

Sunnmøre: Politiets operasjonssentral for Sunnmøre melder om ei rolig natt på Sunnmøre, med noen få ordensforstyrrelser i Ålesund og i Sykkylven. En mann ble satt i arrest etter truende oppførsel i Ulsteinvik.