Hild Meland Rød og Are Welle giftet seg på Poros 6. juli. Da fikk de også unnagjort bryllupsfotograferingen. 28-åringene fra Molde gjennomførte et «enkelt og romantisk» bryllup på sin reise til Hellas. Nå i helga er familie og venner med og feirer de nygifte hjemme i Norge, og vakrere omgivelser enn det som finnes langs Romsdalseggen er det ikke så lett å finne. Fredagens skydekke gjorde naturen enda vakrere og mer dramatisk, men noen skikkelig fotografering hadde de to som bor i Bergen ikke lagt opp.

- Jeg ser dere står her og knipser med mobilkamera. Heller ikke jeg har med utstyr for fotografering av brudepar, men kanskje mitt turkamera kan fungere litt bedre, sa undertegnede til brudeparet og turfølget.

Dermed ble disse tatt. En artig spiss på turen både for avisas mann, men også for Hild og Are som kan legge disse bildene til i sitt i tillegg til Hellas-bildene. Brudeparet som har gått Romsdalseggen tidligere var strålende fornøyd med turen.

- Vi har gått Romsdalseggen tidligere. Vi hadde lyst til å invitere venner og familie med på denne fantastisk flotte turen. Lørdag samles vi til selskap på Harmonien i Molde, forteller Are Welle.

Nå skal Hild selge brudekjolen. Hun hadde lyst til å ta kjolen med og sikre seg noen ekstra minner før den renses og selges.