NATT TIL LØRDAG:

Molde kl. 04:35 fikk politiet melding om en voldshendelse i sentrum, knyttet til et drosjeoppdrag.

- Det skal ha vært uenighet om betaling, fordi det var trøbbel med betalingsterminalen i drosja, opplyser operasjonsleder Sigvart Sivertsen.

De involverte var taxisjåføren og en kunde, begge var menn med adresse i Molde, den ene i 30- og den andre i 40-åra.

- Kunden skal ha slått mot drosjesjåføren, men loggen opplyser ikke noe om skader. Etterforskninga vil bringe på det rene hvilket omfang av vold dette gjelder. Det kan være at kunden bare slo etter sjåføren, men det er også straffbart, sier Sivertsen.

Molde kl 04:15: En politipatrulje bisto en voksen kvinne med å komme seg fra en båt til kaia i sentrum.

I loggen står det at politiet hjalp med "bæring av ei voksen kvinne fra en båt og over på land", og "Hun turte rett og slett ikke dette selv".

Dette stemmer ikke helt, ifølge operasjonsleder Sigvart Sivertsen.

- Hun ble ikke båret, men fikk en hjelpende hånd til å komme seg opp på kaia. Jeg vet ikke om det var flo eller fjære da, men jeg antar det var et stykke fra båten og opp på kaia, sier han.

Molde kl. 02:15: Vakter på et utested i sentrum meldte fra til politiet om en overstadig berusa moldenser i slutten av tenåra. Gutten hadde slått seg i hodet, og ble bragt til legevakta for undersøkelse. Der ble han hentet av familien sin.

Molde kl. 01:59: Ei kvinne blir anmeldt for å ha utløst en brannvarsler på utested i sentrum, idet hun var i ferd med å bli eskortert av ordensvakter ut av lokalet. Kvinnen er i 20-åra, med adresse i Molde.

Molde kl. 01:42: En bekymret borger ringte politiet om en mann som lå langflat og sov i sentrum. Da patruljen kom for å kontrollere mannen, viste det seg at han nettopp hadde spist nattmat, og bare hadde behov for en powernap. Mannen i 20-åra fra Fræna var ikke så beruset at han ikke kunne ta vare på seg sjøl, så det hele fikk en grei avslutning, sier operasjonsleder Sivertsen.

FREDAG KVELD:

- Det var vel fra bursdagsfeiringa til Stein Erik Hagen, det da?

- Det var noen som hadde bursdag der, ja, men hvem det var, vet jeg ikke noe om, sier Sivertsen.