Fredag kveld sitter Svein Erik Jenset i en av Tornekrattets busser på veg til Trondheim for å heie fram Molde i møtet med Rosenborg på Lerkendal.

– Vi skal være 12. mann på laget og støtte Molde. Forhåpentlig gir vi den lille ekstra «pushen» laget trenger for å ta med seg tre poeng.

Tornekrattets to busser frakter i underkant av 100 ivrige Molde-supportere til Trondheim. På stadion er det ventet rundt 1.000 bortesupportere i hvitt og blått.

– Vi kommer til å være i mindretall, men vi skal sørge for at du hører oss uansett, sier Jenset.

– Hva forventer du av oppgjøret? Er du nervøs før kamp?

– Jeg er nervøs før hver kamp, men er nok litt ekstra nervøs før Rosenborg-kampene. Fordi det er så surt å tape. Jeg forventer en tett og tøff kamp, med utrolig spenning.

– Hvilke erfaringer har du fra tidligere bortekamper mot Rosenborg?

– Det er mange, jeg har sett hver eneste kamp siden jeg var 15–16 år, så det er både mye dritt og mange gode opplevelser, i alle fall sportslig. Trondheim er en fin by å besøke, så det er synd at et fåtall av Rosenborg-supporterne skal ødelegge for majoriteten.

– Hva forventer du av Molde-supporterne som er på besøk i Trøndelag?

– Jeg forventer at de oppfører seg som godt voksne folk og er med på å lage god stemning og farge byen blå. I kveld, før kamp i morgen og ikke minst under kampen.

– Hvordan har uka vært?

– Den har vært veldig travel, både på jobb og utenfor jobb. Det har vært en enorm etterspørsel etter billetter til kampen, men vi hadde dessverre ikke nok til alle. Du merker at det er langt flere supportere som har lyst på kamp enn vi har billetter.

– Hva er du mest fornøyd med denne uka?

– Jeg er fornøyd med at vi har fullstendig solgt ut billettene til bortesupporterne og at vi blir rundt 1.000 Molde-supportere som skal løfte fram laget vi elsker.

– Er det noe fra uka du skulle ønske hadde gått annerledes?

– Jeg skulle ønske den hadde flere dager, men det er kanskje ikke et godt svar. Jeg skulle også ønske vi hadde flere billetter til Molde-supportere.

– Er det noen eller noe som har imponert deg denne uka?

– Jeg snakket litt med Vegard Forren før de dro. Jeg synes han viser en veldig imponerende innstilling før en slik kamp, og jeg håper den smitter over til resten av laget.

– Hva skal du gjøre denne helga, utenom å gå på kamp?

– I kveld skal vi ut på middag med Tornekrattet. Vi har leid en hel restaurant for oss sjøl. Videre er det de vanlige forberedelsene før en bortekamp, sikkerhetsmøte også videre.

– Hva blir mest spennende neste uke?

– Det blir vel å finne ut hva en skal gjøre neste helg, når det ikke er tippeligarunde.