- Energibomben Red Hot fra Moldejazz har hatt utsolgte dobbeltkonserter på Moldejazz de åtte siste åra, slå den! skriver Kongsbergjazz i pressemeldingen om "musikkimporten" fra Romsdal.

Red Hot står på programmet seinkvelden fredag 8. juli.

Slik blir bandet presentert av Kongsbergjazz:

" Red Hot leverer forrykende konsertsett, med et vanntett komp i bunnen, en dynamisk og utadvendt blåserekke på scenekanten og «kraftpluggen» Knut Marius Djupvik i spissen for det hele. De har gjennom ti år opparbeidet seg stor popularitet, en trofast tilhengerskare og et solid live-rykte.

I 2016 er de aktuelle med et rykende feskt album «Social Medicine» spilt inn hos Ocean Sound Recordings på Giske.

Med elleve mann i besetningen og ti års fartstid som profesjonelle musikere er Red Hot noe av et unikum i norsk musikkliv. Bandet, som har sin opprinnelse i Romsdal, har gjennom langstrakt og fokusert øvelse opparbeidet seg et solid live-rykte og stor popularitet i hjemlige kretser. I 2015 var Red Hot omsider klare med sin første rendyrkete langspiller, Social Medicine.

Albumet er spilt inn hos Ocean Sound Recordings på Giske, og er blitt et representativt dokument for hva bandet står for både musikalsk og estetisk. Red Hot håper du vil ta runden på disse hjemmesidene for å få et bedre inntrykk av hvem de er og hva de gjør. «This is for you»…"