Kari Monsen Røkke er død, 59 år gammel. Hun døde etter lang tids kamp mot kreftsykdom 5. mars i år. Kari Monsen Røkke kom fra Molde, men var bosatt i Oslo, og var tidligere gift med finansmannen Kjell Inge Røkke fra 1980 og i 12 år. Sammen fikk de barna Kristian (32) og Elisabeth (29).

Finanskvinne

Kari Monsen Røkke som selv jobbet med både bank og finanser var også kjæreste med finansmannen Petter C.G. Sundt som døde av kreft for ni år siden. Kari Monsen Røkke skulle ha fylt 60 år i juli i år.

Til Dagbladet sier Kristian Monsen Røkke dette: Min mor gikk bort på grunn av kreft etter lengre tids kamp mot sykdommen. familien takker for all støtet i en vanskelig tid.

Til VG sier advokat Nikolai Norman, som jobbet sammen med Kari Monsen Røkke i flere år, dette:

- Hun var et utrolig fint menneske, og en ærlig og oppriktig type. Hun var spontan og møtte livets harde realiteter på en veldig fin måte. Ved årsskiftet var man klar over at det var veldig alvorlig med henne, men det var aldri noe syting.

Monsen Røkke la i fjor høst ut sin leilighet på Tjuvolmen for salg. Prisen var i utgangspunktet 52 millioner kroner men ble solgt fire millioner under takst.

Lady in Red

I dødsannonsen i Romsdals Budstikke og Aftenposten lørdag omtales Kari Monsen Røkke av familien som "Vår kjære Lady in Red. Du vil alltid danse i våre hjerter."

Bisettelsen har funnet sted i stillhet.