Elevene ved Romsdal VGS tok første-, andre- og fjerdeplass i årets lagkonkurranse i NM i frisering, som ble arrangert i Oslo denne helga. Men det stoppet ikke der, i tillegg ble det første- og andreplass i de individuelle konkurransene også. Og med det har Romsdal VGS tatt NM-gull tre år på rad.

- Resepten har fungert bra får man si. Det er kjempeartig. Ni av de tolv elevene på linja var med, alle ni var blant de tolv beste i sin klasse i den individuelle konkurransen. Så jeg er veldig stolt. Og ekstra stort var det å vinne vandrepokalen igjen, forteller lærer Ann Torill Havnes Jørgensen til Rbnett.

- Det er også artig å se at tidligere elever fortsetter i faget og med å konkurrere og gjør det bra. Det er jo det som er målet, at de skal fortsette med faget.

Jentene fra Romsdal VGS har i år og tidligere år deltatt i kategorien Street Fashion i damefaget.

I lagkonkurransene tok Lisbeth Randen, Victoria Venås og Malin Ytterli førsteplassen, mens Anniken Hjelvik, Maria Hjelmelands og Line Marie Kauserud kom like bak på andreplass. Fjerdeplassen gikk til Monica Dølbakken, Marlene Jørstad og Marina Kjersem.

I de indivinduelle konkurransene tok Lisbeth Randen og Line Marie Kauserud henholdsvis første- og andreplass.

- Jeg vil sammen med de andre lærerne, Aslaug Birkeland og Astrid Pedersen, sende en stor takk til mentor Torstein Lorentzen fra Cancam.