He er pressemeldingen fra Wenaas Workwear:

"Logistikk og leveransekonsepter er en del av kjernevirksomheten i Wenaas Workwear og en avgjørende faktor i forhold til vår konkurransekraft ut mot markedet. Med et bredt spekter av ulike og unike kundebehov i forhold til våre produkter og tjenester er vi avhengig av en effektiv vareflyt gjennom hele verdikjeden.

«For å sikre at vi øker kompetanse og utvikler fremtidsrettede logistikkløsninger som bidrar til vår konkurransekraft ut mot kunde, har vi konkludert med at denne delen av verdikjeden bør være en del av vår egen drift og styring», sier Lars Tendal.

Oppkjøp av Rauma Logistikk

Etter dialog og forhandlinger med vår 3. parts leverandør av lager/logistikk-tjenester har vi kommet til enighet om en virksomhetsovertagelse av Rauma Logistikk til Wenaas Workwear gjeldende fra 1. desember 2015. I avtalen ligger at eksisterende virksomhet overdras som den er med ansatte, utstyr m.m.

«En insourcing av logistikktjenestene til eget hus mener vi vil bidra til bedre kontroll og en optimalisering i forhold dagens funksjoner som har et grensesnitt mellom Wenaas Workwear og Rauma Logistikk», sier Lars Tendal. «Jeg forventer at vi med dette grepet vil forbedre vår effektivitet og legge grunnlag for enda bedre kundeløsninger.»

Ny Supply Chain Director

Katrine Wold Deunk som i dag innehar rollen som daglig leder i Rauma Logistikk blir fra 1. januar 2016 Supply Chain Director i Wenaas Workwear og vil samtidig besette rollen som plassjef i Måndalen. En tydeliggjøring av organisering og rapporteringslinjer kommer på et senere tidspunkt.

«Jeg er veldig glad for å ha fått med Katrine på laget», sier Lars Tendal. «Gjennom sin rolle i Rauma Logistikk kjenner Katrine veldig godt til vår logistikkvirksomhet og vil med sin erfaring og kompetanse bidra sterkt til at vi lykkes med den pågående snuoperasjonen. Med Katrine får vi også en tydelig, tilstedeværende ledelse i Måndalen. Jeg ser frem til å jobbe tett med henne fremover for å utvikle og effektivisere våre logistikk-tjenester, både for å oppnå bedre lønnsomhet og lansere nye innovative kundeløsninger.»

Satsning i Måndalen

Kjøpet av Rauma Logistikk betyr også en styrking av vår satsning og tilstedeværelse i Måndalen.

«Jeg er meget fornøyd med at vi har kommet til enighet om en overtagelse av Rauma Logistikk og tror dette grepet vil være en sentral bidragsyter for vår videre suksess. Det har tidligere blitt gjort vurderinger av hvorvidt vår logistikk-lokalisering medfører en konkurranseulempe. Vi har på nytt vurdert dette og konkludert med at Måndalen, med den kompetanse, erfaring og innstilling er et konkurransefortrinn som vi i sterkere grad må utnytte», avslutter Lars Tendal."