Må tenke annerledes

– Vi har nå gjort litt om på salongen og har også pusset litt opp. Karolina Krawcyk fra Polen, som også jobbet i Cosmopoljentene, begynner hos meg i januar, forteller Westerberg til Romsdals Budstikke.

– Hvorfor vil det gå bra denne gangen?

– Jeg tror vi må være litt mer forsiktig og tenke litt annerledes. Det er mange i dette markedet i Molde. Derfor tror jeg vi må bli flinkere til å samarbeide med hotellene, for eksempel. Det kommer også et treningssenter i Alexandra-kjelleren i januar, noe vi håper vil styrke oss. Du må kunne fornye deg og henge med i markedet for å overleve i denne bransjen.

Hardt arbeid

– Jeg har jobbet som hudpleier i 12 år, og vet at dette er hardt arbeid. Du får ikke noe gratis. Men jeg har vært klar for å drive for meg sjøl ei stund, og når jeg nå fikk mulighet til å starte med en god kundebase i bunnen, så ville jeg gjerne det.

Theres Westerberg sier de vil tilby tradisjonell hud- og kroppspleie, i tillegg til massasje.

– Det blir makeup, permanent-farging, vippe- og bryn-styling, fotpleie, hårfjerning, og etter hvert kommer det et tilbud innen Botox. Seinere blir det også permanent makeup, og jeg har også lyst å se på det med medisinsk behandling.

– Hva slags kunder har det tradisjonelt vært her?

– Vi har alt fra unge studenter til litt eldre personer – det er egentlig kunder i alle aldre. Alle er jo opptatt av å pynte seg. Og massasje er også et tilbud som personer i alle aldre benytter seg av. Vi har begynt å få noen menn innom også, spesielt innen massasje og fotpleie. Noen menn har også begynt å benytte seg av tilbudene våre i ansiktspleie. Men det er ikke alle som liker å være åpne om dette, det merker vi, sier Westerberg.