Frilansbanken, som har tatt mål av seg å bli den største og beste tilbyderen av jobber i mediemarkedet i Skandinavia, har ansatt Ida Digernes (27) som daglig leder.

Erfaring fra TV 2 og NRK

Digernes kommer opprinnelig fra Rauma, og har på tross for ung alder en solid erfaring i mediebransjen. Hun har blant annet hatt nøkkelroller i to sesonger av «Farmen» på TV 2 og to sesonger av «Anno» på NRK.

Den kjente TV 2-programlederen Gaute Grøtta Grav er medeier og styreleder i Frilansbanken, og er svært fornøyd med å få Digernes med på laget.

– Ida er en person som jobber for to. Hun er svært konstruktiv og løsningsorientert. Jeg er særs tilfreds med at hun jobber for oss, og jeg er overbevist om at både medlemmer og oppdragsgivere kommer til å merke positive effekter av dette allerede før jul, sier han i en pressemelding.

Ida Digernes jobbet som fotograf og selger for mediehuset Wiegaarden i Danmark før hun startet i den norske TV-bransjen. Med seg i bagasjen har hun også en bachelor i økonomi og administrasjon.

Ekspanderer

Frilansbanken har siden 2008 formidlet et stort antall oppdrag mellom oppdragsgivere og frilansere i den nordiske TV-bransjen.

– Frilansbanken er godt innarbeidet i den norske TV-bransjen. Nå skal vi ekspandere i større tempo enn vi har gjort tidligere, sier Grøtta Grav.

Frilansbanken har allerede åpnet en svensk filial på Frilansbanken.se. Den danske varianten, Frilansbanken.dk, er planlagt åpnet i løpet av 2016.

– Det kommer til å skje mye rundt Frilansbanken fremover, avslutter Gaute Grøtta Grav.