I etterkant av saken der en mann kom inn på Shell-stasjonen på Bolsønes forrige torsdag og meldte fra at han var bortført, er det nå gjort ransakelse og funn av store mengder natkotika, melder NRK Møre og Romsdal.

Omstendighetene i saken har vært uklare, men jourhavende i politiet i Nordmøre og Romsdal, Johan Petter Iversen, opplyser nå  at det ikke er grunn til å tro noe annet enn at mannen faktisk ble bortført.

Moldemannen var mot sin vilje tatt med fra Larvik til Molde, men politiet vil ikke gå inn på grunnene til at han ble bortført. Forklaringer fra de involverte er også sprikende.

Iversen opplyser at saken er overlatt til Vestfold politidistrikt, og at to av mennene nå er fremsatt for varetektsfengsling, den ene i to uker, og den andre i fire uker med full isolasjon. Den tredje mannen vil bli fremstilt for vareteksfengsling onsdag, mens kvinnen er løslatt.

Personene involvert tilhører et narkotikamiljø.

- Fengslingsmøtet var ikke primært på grunn av bortføringssaken, men på grunn av funn av narkotika, opplyser politiinspektør Magnar Pedersen ved Vestfold politidistrikt til NRK.

Da det i kjølvannet av bortføringen ble gjort ransaking i Larvik, gjorde politiet funn av store mengder narkotika.

Politiet vil ikke spesifisere kvantum eller type narkotika.