Ordfører Tove Henøen vil også komme ridende til ringedugnad for TV-aksjonen i morgen onsdag.

- I anledning TV aksjonen 2015 stiller Næringslivet i Fræna opp til ringedugnad onsdag 14. oktober fra kl 12, skriver Anne Holen Helseth i Kommunekomiteen TV aksjonen 2015  i en pressemelding.

Hun opplyser at aksjonen i Fræna har flere auksjoner gående på Facebook, blant annet å by på en ridetur sammen med ordføreren.

- Ordfører Tove Henøen kommer derfor også ridende til hest til ringedugnaden i morgen onsdag på kommunehuset i Fræna kl 11.45. Hun er også med i Kommunekomiteen for årets TV aksjon, opplyser Holen Helseth.

Ifølge pressemeldingen blir det også auksjon på en bedre middag sammen med varaordfører, kajakktur for en familie med Fræna padleklubb, ridekurs på Fræna rideklubb, Teambuilding – femkamp for 10 personer fra Bålkos AS, en rund Jarlsbergost fra Tine, en modell av Doosan sin dumper og mye mer.  Pengene går i sin helhet til Regnskogfondet.

- Vi har i tillegg utfordret Averøy kommune som har ringedugnad samtidig – om hvem som får inn mest penger fra næringslivet, skriver Holen Helseth i Fræna.