Twitterkontoen til Nordmøre og Romsdal politidistrikt forteller om disse hendelsene natt til søndag:

Sunndalsøra kl. 0520: Stein kastet gjennom stuevindu på bolighus. Ingen personskade, men uhyggelig.

Fræna kl. 0410: Mann i 30 åra hentet av ambulanse og politi etter at han var utsatt for vold / spark. Mulig bruddskader. Saken blir anmeldt.

Mannen, som er hjemmehørende i Fræna, meldte at han hadde fått juling av en gjeng. Han ble kjørt til sjukehuset, opplyser operasjonsleder Tove Anita Asp ved Nordmøre og Romsdal politidistrikt til Rbnett.

Molde kl. 0328: Mann i 20-årene innbrakt til politiarresten etter at han laget bråk på legevakta.

Aure kl. 0253: Trafikkuhell / utforkjøring. Gutt på 19 år sendt med helikopter til Trondheim for undersøkelser. Mistanke om promillekjøring.

Molde 0247: Politi og ambulanse til bussholdeplassen i sentrum etter at flere unge barket sammen. En mann fikk skade i nese og ble behandlet.

- Meldinga inn til politiet var "masseslagsmål", men ut fra loggen er det umulig å vite hvor mange som var involvert. Mannen som ble skadet blødde kraftig fra ansiktet etter å ha fått et slag over nesen, opplyser Asp.

Averøy kl. 0225: Mann i 20-årene siktet for å ha flyttet bil i alkoholpåvirket stand. Blod er tappet og forholdet anmeldt.

Kristiansund kl. 0225: Mann angrepet og slått uprovosert utenfor utested. Ikke skade, men han vil anmelde forholdet. Begge i 20 - årene.

Molde kl 0200: Ung mopedfører stanset med trimmet moped og passasjer uten hjelm. Vedtatt forenklet forelegg / passasjer gebyr.

Kristiansund 0140: To menn i klammeri på et utested i sentrum. Krangel førte til kutt i nese og skade på tenner på den ene. Mulig anmeldelse.

Fræna kl. 0130: Politiet tok hånd om en mann som ikke kunne ta vare på seg selv. Ble sint og utførte vold mot politiet i arresten. Anmeldt.

Molde, 0110: 18 år ung mann bortvist fra et utested i sentrum etter at han oppførte seg truende overfor vakter. Oppholdsforbud sentrum i natt.

- Mannen ble kjørt hjem av politiet, opplyser Asp.

Molde kl. 0100: Ung jente med lånt legitimasjon stanset på et utested i sentrum. Bortvist fra stedet og melding til politiet.

Kristiansund 0050: Slossing mellom flere unge og nedrevet postkasse på Kirklandet.Politiet i samtale med partene og fikk dempet dårlig stemning.

Molde: Kl. 0015: Feststøy fra privatbolig - politiet til stedet. Fikk avsluttet støyen.

Åndalsnes: 0015: Festbråk som plaget omgivelsene. Politiet til stedet og fikk avsluttet.

Molde: Kl. 0009:  Mann i 40 åra stanset for å ha kjørt bil uten å inneha førerkort. Blir anmeldt.