Søkene med Seaking, politi og hjelpekorps i Tingvoll ble lørdag kveld avslutta uten funn, og det blir ikke satt i gang nye søk.

- Vi har ikke fått inn ny informasjon som tilsier å starte opp igjen leiting ved Meisingset. Det har ikke komme inn nye meldinger, og ingen er meldt savnet. I samråd med Hovedredningssentralen har politiet derfor kommet til at det ikke blir satt i gang med nye søk nå, sier operasjonsleder Tove Anita Asp ved Nordmøre og Romsdal politidistrikt til Rbnett søndag morgen.

Seaking-helikopter og politi søkte lørdag kveld i området Åsprongmyran på Meisingset i Tingvoll kommune, der en jeger ved 18.30-tida fanget opp Mayday på jaktradioen sin.

- Vi fant ingenting, og har avslutta søket, opplyste operasjonsleder Øyvind Sund ved Nordmøre og Romsdal politidistrikt til Rbnett lørdag kveld.

Det ble gjort søk med Seaking-helikopter, politi og mannskaper fra hjelpekorps ble kalt ut som lytteposter ute i terrenget, etter at en jeger på Åsprongmyran på Meisingset i Tingvoll ved 18.30-tida lørdag meldte at han hadde mottatt Mayday på jaktradio i kanal 1.

Det var ingen i jegerens jaktlag som hadde problemer, Mayday-signalet kom fra en ukjent person, opplyste Sund da politiet og Hovedredningssentralen satte i gang leiteaksjonen.

Det er fremdeles ikke meldt om savnede i området.

- Vi har ikke avslutta  oppdraget, men avventer nye meldinger før det eventuelt blir satt i gang nye søk, sier Sund.