Emiratene: Isolasjonen av Qatar kan vare i årevis

Den diplomatiske isolasjonen av Qatar kan vare i årevis, framholder en minister i De forente arabiske emirater.

– Vi ønsker ikke å trappe opp, vi ønsker å isolere, sier utenriksminister Anwar Gargash, som mandag besøkte Paris.

Han anklaget også Qatar for å støtte "jihadister", og sa at landet må slutte å støtte ekstreme islamister før konflikten mellom Qatar og en rekke andre sunnimuslimske land i regionen kan løses.

Sammen med Saudi-Arabia, Bahrain, Egypt og flere andre land har De forente arabiske emirater brutt de diplomatiske båndene til Qatar. De har også stanset all transport inn til landet og bedt statsborgere fra Qatar reise tilbake til hjemlandet.

(©NTB)

Mer å lese på Rbnett:
 
Leses nå
 
Utenriks

Avsatt riksadvokat flykter fra Venezuela

Venezuelas avsatte riksadvokat Luisa Ortega har flyktet til Colombia sammen med sin ektemann. Hun beskylder president Maduro for innblanding i korrupsjon.

14 personer bekreftet drept i angrepene i Spania

14 personer er bekreftet drept etter terrorangrepene i Barcelona og Cambrils etter at en såret kvinne døde på sykehus. Tilstanden er kritisk for 17 personer. 

Hovedmistenkt i Barcelona bekreftet drept

Den hovedmistenkte 17-åringen etter terrorangrepet i Barcelona, er blant angriperne som ble skutt og drept i Cambrils, bekrefter politiet.

Antimuslimsk demonstrasjon skapte uro i Barcelona

Dagen etter terrorangrepet i Barcelona ble demonstranter som ropte antimuslimske slagord drevet bort av motdemonstranter og lokale beboere.

Erdogan ber tyrkere holde seg unna Tysklands tre største partier 

Tyrkias president Recep Tayyip Erdogan ber tyrkere bosatt i Tyskland om ikke å stemme på de tre største tyske partiene i valget i september.

- Heilt sjukt!!

Revolt V er bandet som planla å spille på gata under Moldejazz. Fredag åpnet de Jugendfest.

Hotellsjefens eventyrlige friår

Roy Heggdal tok et friår etter videregående for å jobbe i utelivsbransjen. 24 år seinere tar han fri fra ferien for å jobbe.

Flere har med resistente bakterier heim

Smittes av multiresistente bakterier under utenlandsopphold.