Washington Post: Trump-rådgiver granskes i Russland-saken

En rådgiver i Det hvite hus granskes i etterforskningen av antatt samarbeid mellom Russland og Donald Trumps valgkampteam, ifølge Washington Post.

Avisa siterer ikke navngitte kilder med kjennskap til den strafferettslige granskingen og skriver at etterforskerne ser spesielt på en nåværende Trump-ansatt.

Det viser at granskingen har nådd de innerste regjeringskontorene, mener Washington Posts kilder, som omtaler personen som nær presidenten.

Justisdepartementet utnevnte denne uka tidligere FBI-direktør Robert S. Mueller som spesialetterforsker med ansvar for etterforskningen av russisk innblanding i amerikansk politikk. Fra før granskes anklagene av FBI og etterretningskomiteene i Senatet og Representantenes hus.

(©NTB)

Mer å lese på Rbnett:
 
Leses nå
 
Utenriks

Terrorrammet nattklubb i Istanbul revet

Tyrkiske myndigheter har revet nattklubben Reina i Istanbul, klubben der en væpnet mann gikk til angrep nyttårsaften og drepte 39 personer.

Palestiner drept av israelske styrker på Vestbredden

Israelsk politi har skutt og drept en palestiner på de okkuperte Vestbredden, etter at mannen ifølge dem gikk til angrep med kniv. 

Trump besøkte Jerusalems okkuperte gamleby

Donald Trump besøkte mandag den israelskokkuperte gamlebyen i Jerusalem, men lot seg ikke ledsage av statsminister Benjamin Netanyahu.

AP: Michael Flynn nekter å gi fra seg dokumenter til Senatet

Donald Trumps sparkede sikkerhetsrådgiver Michael Flynn vil ikke etterkomme anmodningen om å gi fra seg dokumenter til Senatets etterretningskomité, ifølge AP.

Trump besøkte Jerusalems okkuperte gamleby

Donald Trump ble mandag den første sittende amerikanske president som besøkte Jerusalems gamleby, som ble okkupert av israel i 1967. 

Boligbrann i Molde

Alle nødetatene har rykket ut til en boligbrann i Fjellbruvegen.

Satyricon kommer til Molde

Bandet skal spille i det gamle kulturhuset.

Lang tiltaleliste for ung romsdaling

Må svare for tjuveri, ruspåvirket kjøring og bruk av narkotika.