Tips oss

Tips oss på 992 53 000

  • Ring 992 53 000
  • Send e-post til tips@rbnett.no
  • Send SMS eller MMS med bilder til 2399, kodeord RB TIPS

Høiland stjal showet mot stakkars Ulf

Molde (NTB): Tommy Høilands rosebyretur ble en knallsuksess mot gamleklubben Sandnes Ulf i 3-1-kampen søndag. Han banket inn et hattrick for Molde.

Spissen spilte for Molde for første gang etter utleieopphold i Lillestrøm. Hans 1-1-scoring ga ro i rekkene før pause. Høiland lobbet ballen småpent inn, og i 2.-omgangen var det ingen tvil.

Høiland fikset 2-1 etter 64 minutter. Han ble også løpt ned av Aksel Berget Skjølsvik i situasjonen før målet.

Sandnes Ulf-spilleren fikk sitt andre gule kort for dagen og ble utvist. – Tommy bråstopper og klapper sammen beina. Det var ikke noe frispark. Jeg vet hvordan han er, sa Skjølsvik.

Høiland ga seg ikke og signerte et hattrick lenger ut i 2.-omgangen. Angriperen var i Ulf i perioden 2012/13, men søndag jublet han likevel for sine tre scoringer.

Molde må sprekke totalt for å rote vekk ligagullet. Ikke siden Rosenborg i 2002, har noe lag hatt en så stor ledelse etter 16. serierunder. (©NTB)

Mer å lese på Rbnett:
Sport

Horneland takket nei til FKH

Haugesund (NTB): Eirik Horneland ønsker ikke å bli hovedtrener for FK Haugesund nå. Dermed fortsetter Andrea Loberto å lede eliteserielaget.

Ingen «Edu» på LSK – går for RBK-Malec

Lillestrøm (NTB): Chinedu Ogbuke Obasi (30) blir ikke Lillestrøm-spiller, men en annen utenlandsk spisskjenning ser ut til å signere for de gule.

Tidligere langrennsløper ble bedt om å ta astmamedisin

Oslo (NTB): Siri Halle sier til VG at hun ble anbefalt å bruke astmamedisinen Ventoline da hun var aktiv landslagsutøver i langrenn. Dette til tross for at hun ikke var astmatiker.

Bolt: – Friidretten trenger en seier fra meg

London (NTB-AP): Friidrettsstjernen Usain Bolt var seg selv lik da han fikk spørsmål om den siste tids dopingavsløringer på hans siste pressetreff før sommerlekene i Rio.

Guardiola har innført pizzaforbud

Beijing (NTB): Gaël Clichy røper at Pep Guardiola har lagt inn forbud mot pizza og ikke lar overvektige spillere trene med resten av laget.

VIDEO: Se Markus (8) synge med Springsteen

Tirsdag fikk Markus Solli Sorthe (8) fra Hjelset en opplevelse for livet.

To giganter på besøk

Kan være 6500 cruiseturister på Åndalsnes i dag

Her blir vegen nattestengt

Sunndalen stenges fra 18-06, og det finnes ingen omkjøring på stedet.

Enige om utlånsavtale

Ekpe til Kristiansund BK.