Høiland stjal showet mot stakkars Ulf

Molde (NTB): Tommy Høilands rosebyretur ble en knallsuksess mot gamleklubben Sandnes Ulf i 3-1-kampen søndag. Han banket inn et hattrick for Molde.

Spissen spilte for Molde for første gang etter utleieopphold i Lillestrøm. Hans 1-1-scoring ga ro i rekkene før pause. Høiland lobbet ballen småpent inn, og i 2.-omgangen var det ingen tvil.

Høiland fikset 2-1 etter 64 minutter. Han ble også løpt ned av Aksel Berget Skjølsvik i situasjonen før målet.

Sandnes Ulf-spilleren fikk sitt andre gule kort for dagen og ble utvist. – Tommy bråstopper og klapper sammen beina. Det var ikke noe frispark. Jeg vet hvordan han er, sa Skjølsvik.

Høiland ga seg ikke og signerte et hattrick lenger ut i 2.-omgangen. Angriperen var i Ulf i perioden 2012/13, men søndag jublet han likevel for sine tre scoringer.

Molde må sprekke totalt for å rote vekk ligagullet. Ikke siden Rosenborg i 2002, har noe lag hatt en så stor ledelse etter 16. serierunder. (©NTB)

Mer å lese på Rbnett:
Sport

Thomassen forlenget med Sarpsborg

Sarpsborg (NTB): Joachim Thomassen har skrevet under på en kontraktsforlengelse med eliteserieklubben Sarpsborg. 28-åringens nye avtale løper ut 2020.

Rashford ikke i den engelske U21-troppen

London (NTB): Mye tyder på at Marcus Rashford blir en del av Englands A-lagstropp. Manchester United-yndlingen spiller ikke de to siste U21-kampene.

Brækhus fant godfølelsen i Østbanehallen

Oslo (NTB-Per-Kristian Eriksen): Cecilia Brækhus avsluttet all trening før superkampen mot franske Anne Sophie Mathis med treningsøkt i Østbanehallen i Oslo for et hundretalls tilskuere torsdag.

Laporte i Frankrike-troppen

Paris (NTB-AFP): Athletic Bilbao-stopper Aymeric Laporte er kalt inn i Frankrike-troppen for første gang til kampene mot Bulgaria og Nederland.

Legia møter Ronaldo med tomme tribuner

Nyon (NTB-AP): Legia Warszawa må spille hjemmekampen mot Real Madrid i mesterligaen uten tilskuere.

FIFA-oppladning før EM-kvalik

MFKs Martin Ove Roseth (18) ladet opp til EM-kvalik med «FIFA-signering» i går.

Vil ikke ta all æren

Sjøl om det er Jarle Sanden som er kåret til «Årets I», ønsker han å dele prisen med alle museets ansatte.

Skal løpe 20 mil på 35 timer!

Bjørn Inge Hepsø (44) skal løpe en avstand som tilsvarer veien mellom Molde og Trondheim.