Tips oss

Tips oss på 992 53 000

  • Ring 992 53 000
  • Send e-post til tips@rbnett.no
  • Send SMS eller MMS med bilder til 2399, kodeord RB TIPS

Høiland stjal showet mot stakkars Ulf

Molde (NTB): Tommy Høilands rosebyretur ble en knallsuksess mot gamleklubben Sandnes Ulf i 3-1-kampen søndag. Han banket inn et hattrick for Molde.

Spissen spilte for Molde for første gang etter utleieopphold i Lillestrøm. Hans 1-1-scoring ga ro i rekkene før pause. Høiland lobbet ballen småpent inn, og i 2.-omgangen var det ingen tvil.

Høiland fikset 2-1 etter 64 minutter. Han ble også løpt ned av Aksel Berget Skjølsvik i situasjonen før målet.

Sandnes Ulf-spilleren fikk sitt andre gule kort for dagen og ble utvist. – Tommy bråstopper og klapper sammen beina. Det var ikke noe frispark. Jeg vet hvordan han er, sa Skjølsvik.

Høiland ga seg ikke og signerte et hattrick lenger ut i 2.-omgangen. Angriperen var i Ulf i perioden 2012/13, men søndag jublet han likevel for sine tre scoringer.

Molde må sprekke totalt for å rote vekk ligagullet. Ikke siden Rosenborg i 2002, har noe lag hatt en så stor ledelse etter 16. serierunder. (©NTB)

Mer å lese på Rbnett:
Sport

Laber interesse, men Høgmo stengte treningen

Oslo (NTB): Kun to norske medier var på plass med reportere på tirsdagens landslagstrening foran kampen mot Island. Det var to for mange, ifølge NFF.

Kvinnelandslaget med EM-billett i potten

Lillestrøm (NTB): Roger Finjords kvinnelandslag vil være EM-klar om begge kamper på denne samlingen blir vunnet. Det er også målsettingen.

Landslagsduo holder seg utenfor bettingstriden

Lillestrøm (NTB): Maren Mjelde og Elise Thorsnes befinner seg mellom barken og veden i striden mellom Avaldsnes og Norges Fotballforbund, men begge hevder at de ikke lar seg prege av det.

Trippel-Ada er like sulten

Lillestrøm (NTB-Sjur Natvig): Ada Hegerberg er i ferd med å avslutte en sesong som ville vært et uovertreffelig høydepunkt i de fleste fotballkarrierer, men hun tenker allerede på hvordan hun kan bli bedre.

Foreleser i Molde kan bli «årets formidler»

Per Kristian Rekdal er en av 39 finalister i Morgenbladets kåring.

Verdens største skal sikre sjukehuskvalitet

Helseføretaket hyrer PwC for å sikre god kvalitet i arbeidet med nytt sjukehus.

LESERINNLEGG

Vil beholde Gjemnes som egen kommune

«Som en politiker sa det: Bruk ikke bare hodet, men bruk også hjertet når du nå skal avgi din stemme!»