Høiland stjal showet mot stakkars Ulf

Molde (NTB): Tommy Høilands rosebyretur ble en knallsuksess mot gamleklubben Sandnes Ulf i 3-1-kampen søndag. Han banket inn et hattrick for Molde.

Spissen spilte for Molde for første gang etter utleieopphold i Lillestrøm. Hans 1-1-scoring ga ro i rekkene før pause. Høiland lobbet ballen småpent inn, og i 2.-omgangen var det ingen tvil.

Høiland fikset 2-1 etter 64 minutter. Han ble også løpt ned av Aksel Berget Skjølsvik i situasjonen før målet.

Sandnes Ulf-spilleren fikk sitt andre gule kort for dagen og ble utvist. – Tommy bråstopper og klapper sammen beina. Det var ikke noe frispark. Jeg vet hvordan han er, sa Skjølsvik.

Høiland ga seg ikke og signerte et hattrick lenger ut i 2.-omgangen. Angriperen var i Ulf i perioden 2012/13, men søndag jublet han likevel for sine tre scoringer.

Molde må sprekke totalt for å rote vekk ligagullet. Ikke siden Rosenborg i 2002, har noe lag hatt en så stor ledelse etter 16. serierunder. (©NTB)

Mer å lese på Rbnett:
Sport

Avis: Øvretveit på vei til Sandefjord

Sandefjord (NTB): Nest-Sotra-keeper Øystein Øvretveit (22) blir trolig Sandefjord-spiller, skriver BA. 22-åringen har tidligere spilt eliteseriefotball for Brann.

Pedersen førte an da Norge vant lagtempo

Heerenveen (NTB): Anført av Sverre Lunde Pedersen i en gryende form gikk Norges skøyteherrer til topps på mennenes lagtempo i verdenscupen.

Fire NFL-kamper i London neste år

London (NTB-AFP): National Football League (NFL) har besluttet å øke antall kamper som skal spilles i London fra tre til fire neste sesong. Årsaken er «utrolig NFL-interesse» hos britene, sier NFL-sjefen.

Bournemouth vil bygge ny hjemmearena

London (NTB-AFP): Premier League-klubben Bournemouth ønsker å forlate Dean Court til fordel for en ny arena. Planen er å flytte inn i et nytt hjem i 2020/21-sesongen.

Lorentzen skuffet på 500 meteren

Heerenveen (NTB): Håvard Holmefjord Lorentzen noterte 35,25 på fredagens 500-meter i verdenscupen. Han endte nest sist med sin 19.-plass.

– Modell for hele landet

Brystkreftforeninga i Molde feriet 25 år og fikk rosende ord fra celeber, hemmelig gjest.

– Får aldri fastlandsveg?

Bernhard Riksfjord mener Møreaksen er framtida for Aukra og Midsund.

Slutt på turistbåter til Åndalsnes?

Flytebru mellom Hjelvik og Sekken kan det bety slutten for turistbåtanløp til Åndalsnes, mener styreleder Erik Berg i Møreaksen.