England mistet EM-tittelen på overtid

Englands G17-landslag hadde EM-tittelen dypt nede i lomma, men Spania utlignet til 2-2 seks minutter på overtid og ble mester på straffespark.

Callum Hudson-Odoi og Phil Foden ga England ledelsen hver sin gang. Mateu Morey utlignet for Spania første gang, men 2-1-ledelsen så ut til å holde for britene.

I sjette tilleggsminutt dukket innbytter Nacho Diaz opp og nikket inn et hjørnespark. Da hadde han vært på banen bare noen få minutter.

Med 2-2 måtte mesteren kåret på straffespark, og der var Spania overlegent best. Lagkaptein Abel Ruiz, Morey, Sergio Gómez og Victor Chust scoret på alle det spanske lagets fire straffespark.

Aidan Barlow scoret på straffekonkurransens første spark, men Rhian Brewster skjøt i innsiden av stolpen og Joel Latibeaudiere over mål. Dermed kunne Spania juble for 4-1-seier.

Det er tredje gang Spania vinner EM for G17-lag.

England var i gruppe med Norge i det innledende gruppespillet i EM-sluttspillet, og ble gruppevinner etter blant annet 3-1-seier mot det norske laget. Norge var nær avansement til kvartfinale, men måtte reise hjem etter gruppespillet.

(©NTB)

Mer å lese på Rbnett:
 
Leses nå
 
Sport

Moa slang med leppa etter derbyseier

Mohammed Abdellaoue scoret sitt første mål på Ullevaal siden august. Etterpå strødde han salt i LSK-såret.

Cilic finaleklar i Queen's Club

Marin Cilic stormer videre i Queen's Club-turneringen i tennis. Lørdag slo han Gilles Müller 6-2, 5-7, 6-4 og avanserte til finalen i London.

Ny nordmann til NHL

Kristian Røykås Marthinsen (17) ble valgt da Washington Capitals brukte sitt siste valg i årets draft. Unggutten blir med det den tredje nordmannen i NHL.

Mexico og Portugal til semifinale i kontinentcupen

Vertsnasjon Russland er slått ut fra kontinentcupen etter 1-2-tapet for Mexico lørdag. Det mexicanske mannskapet er i likhet med Portugal klar for semifinale.

Eikeri vant turnering i Ungarn

Tennisspilleren Ulrikke Eikeri (24) vant lørdag 25.000-dollarturneringen i Baja i Ungarn.

- Min beste kollekssjon

Storfornøyd Trude Nistad etter lørdagens moteshow.

MFK-juniorene i cup-thriller

Videre etter straffesparkkonkurranse på Høddvoll.

Jubilant med opptur

Partnerplast feirer 25 år – adm. dir. Tom Samulesen har reist 1.200.000 km til og fra jobb disse årene.