To barn påkjørt av drosje i Randaberg

Randaberg (NTB): En drosjesjåfør er fratatt førerkortet etter at to barn ble påkjørt i et gangfelt i Randaberg i Rogaland torsdag morgen. Barna kom uskadd fra ulykken.

De to jentene på ni år skal ha fremstått som uskadd etter ulykken, men ble fraktet til lege for undersøkelser, opplyser Rogaland politidistrikt.

Ulykken skjedde i et gangfelt i Randaberg sentrum. Drosjesjåføren fikk førerkort og drosjeseddel beslaglagt på bakgrunn av vitneopplysninger, opplyser politiet. (©NTB)

Innenriks

Hydro tredoblet kvartalsresultatet

Oslo (NTB): Lavere kostnader og høyere metall- og aluminapriser gjør at Norsk Hydro ASA kan legge fram knalltall for tredje kvartal onsdag.

Død mann ikke sikkert identifisert i Ålesund

Ålesund (NTB): Politiet har ennå ikke sikkert identifisert mannen som tirsdag ble funnet død i en leilighet i Ålesund, men har en god formening om hvem det er. Tre personer er pågrepet i saken.

Mann pågrepet for ildspåsettelse i Hardanger

Kinsarvik (NTB): En mann er pågrepet, siktet for ildspåsettelse etter en ny brann i den lille bygda Djønno i Hardanger. Natt til onsdag brant det i låven til familien som har vært hjemsøkt av brann tidligere.

Eks-etterforsker: – Monika-saken bør få konsekvenser

Bergen (NTB): Henleggelsen av Monika Sviglinskajas (8) dødsfall må få følger for tjenestemenn i Bergens-politiet, mener tidligere politietterforsker Finn Abrahamsen.

Riksantikvaren vil påby brannsikring av kirker

Oslo (NTB): Det må en lovendring til for å få brannslukningsanlegg i de fleste kirker, mener Riksantikvaren. I dag har bare én av ti kirker slike anlegg.

Kutt i russefeiringen?

Lærernes streik kan ha påvirket russens feiring i mai.

MANN FUNNET DØD – STOR POLITIAKSJON I ÅLESUND

Død mann ikke sikkert identifisert

Men har en god formening om hvem det er. Tre personer er pågrepet i saken.

Siste: Kjenninger av politiet pågrepet

De tre som er pågrepet og siktet etter at en mann ble funnet død i en leilighet i Spjelkavik i Ålesund tirsdag, er alle kjenninger av politiet.

Drapsalarm i Ålesund

En person bekreftet død – bevæpnet politiaksjon.