To barn påkjørt av drosje i Randaberg

Randaberg (NTB): En drosjesjåfør er fratatt førerkortet etter at to barn ble påkjørt i et gangfelt i Randaberg i Rogaland torsdag morgen. Barna kom uskadd fra ulykken.

De to jentene på ni år skal ha fremstått som uskadd etter ulykken, men ble fraktet til lege for undersøkelser, opplyser Rogaland politidistrikt.

Ulykken skjedde i et gangfelt i Randaberg sentrum. Drosjesjåføren fikk førerkort og drosjeseddel beslaglagt på bakgrunn av vitneopplysninger, opplyser politiet. (©NTB)

Siste nyheter

Basehopper fanget på fjellhylle i Rogaland

Lysebotn (NTB): Hovedredningssentralen fikk tirsdag kveld melding om at en basehopper satt fast på en fjellhylle 300 meter over havet ved Lysebotn i Rogaland.

Etterlatte ber Solberg ta ansvar for Utøya

Utøya (NTB-Monica Hägglund Langen): Flere etterlatte skriver i et åpent brev til statsminister Erna Solberg (H) at de føler seg sviktet av AUF og støttegruppen. De ber statsministeren ta ansvar for Utøyas fremtid.

Vogntogsjåfør til sykehus etter ulykke ved Grotli

Bismo (NTB): En vogntogsjåfør er fløyet til sykehus etter å ha kjørt av veien på riksvei 15 ved Grotli i Oppland tirsdag. Skadeomfanget er ikke kjent.

Savnet preget 22. juli-markeringene i Oslo og Utøya

Oslo/Utøya (NTB-Bibiana Piene og Monica Hägglund Langen): Tre år etter terrorangrepene mot regjeringskvartalet og Utøya er savnet og sorgen fortsatt sterkt til stede. Men etterlatte sier det gjør godt å komme tilbake dit deres kjære ble drept.

Eldre mann døde på Øyeren i Trøgstad

Øyeren (NTB): En mann i 80-årene døde trolig av hjertestans da han var ute på innsjøen Øyeren i Trøgstad kommune i Østfold tirsdag.

Moldeblogger i sexvideo-bråk

Forbrukerrådet reagerer mot kvinnelig blogger fra Molde etter advarsel om stjålet sexvideo.

AaFK våknet for sent i varmen

Nå blir det knalltøff kamp for å overleve.

Yr glede - for dette finværet fortsetter

Rekordsommer for Hjertøya - og her kan du se hvor lenge toppværet skal vare.