Tips oss

Tips oss på 992 53 000

  • Ring 992 53 000
  • Send e-post til tips@rbnett.no
  • Send SMS eller MMS med bilder til 2399, kodeord RB TIPS

To barn påkjørt av drosje i Randaberg

Randaberg (NTB): En drosjesjåfør er fratatt førerkortet etter at to barn ble påkjørt i et gangfelt i Randaberg i Rogaland torsdag morgen. Barna kom uskadd fra ulykken.

De to jentene på ni år skal ha fremstått som uskadd etter ulykken, men ble fraktet til lege for undersøkelser, opplyser Rogaland politidistrikt.

Ulykken skjedde i et gangfelt i Randaberg sentrum. Drosjesjåføren fikk førerkort og drosjeseddel beslaglagt på bakgrunn av vitneopplysninger, opplyser politiet. (©NTB)

Mer å lese på Rbnett:
Innenriks

Solvik-Olsen besøker rassted i Vaksdal

Vaksdal (NTB): Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen (Frp) besøker mandag Vaksdal for å se nærmere på rasene som har gått over Bergensbanen og E16.

Fem moskus påkjørt av toget

Dombås (NTB): Fem moskus ble påkjørt av et passasjertog mellom Vålåsjø og Hjerkinn på Dovrefjell fredag kveld. Dyrene døde momentant.

Drapssiktet på Gjøvik hevder han handlet i nødverge

Gjøvik/Oslo (NTB-Hege Wallenius): Mannen som er siktet for forsettlig drap på broren i Gjøvik, sier han handlet i nødverge og erkjenner ikke straffskyld. Politiet tror broren ble knivdrept.

E6 i Kvalsund åpnet igjen etter jordras

Kvalsund (NTB): E6 var søndag ettermiddag stengt på grunn av et jordras sør for Skaidi i Kvalsund i Finnmark. På samme strekning var det en motorsykkelulykke like før.

Søk etter død mann som ble observert i Glomma

Spydeberg (NTB): Et politihelikopter og brannvesen søker søndag etter en død mann som ble observert i Glomma i Spydeberg i Østfold.

Solid seier til MFK-guttene

Molde FKs G16-lag satte Sandnes Ulf kraftig på plass og vant 6-0 på Aker stadion lørdag.

Ny smell for Hareides MFF

Nok et tap - tross scoring av Jo Inge Berget.