To barn påkjørt av drosje i Randaberg

Randaberg (NTB): En drosjesjåfør er fratatt førerkortet etter at to barn ble påkjørt i et gangfelt i Randaberg i Rogaland torsdag morgen. Barna kom uskadd fra ulykken.

De to jentene på ni år skal ha fremstått som uskadd etter ulykken, men ble fraktet til lege for undersøkelser, opplyser Rogaland politidistrikt.

Ulykken skjedde i et gangfelt i Randaberg sentrum. Drosjesjåføren fikk førerkort og drosjeseddel beslaglagt på bakgrunn av vitneopplysninger, opplyser politiet. (©NTB)

Mer å lese på Rbnett:
Innenriks

Foreslår å fjerne krav til drosjeløyve ved samkjøring

Oslo (NTB): Regjeringen vil ha et friere drosjemarked og foreslår å fjerne dagens krav til drosjeløyve under visse vilkår. I tillegg vil de fjerne løyvehavernes plikt til å være tilknyttet en drosjesentral.

27-åring dømt for voldtekt av to sovende menn

Tromsø (NTB): En Tromsø-mann er i Hålogaland lagmannsrett dømt til fire års fengsel for overgrep mot to jevnaldrende menn i Tromsø i 2014 og 2015.

Listeria funnet i økologisk barnegrøt

Oslo (NTB): Holli Mølle trekker tilbake alle typer økologisk barnegrøt fordi det er påvist en type listeriabakterie i en av variantene.

VG: – Mæland visste om mistilliten til Brekke

Oslo (NTB): Styreleder i Telenor, Gunn Wærstad, har holdt næringsminister Monica Mæland (H) underrettet om sin manglende tillit til Telenor-sjef Sigve Brekke, skriver VG.

Oslo Børs satte nok en ny rekord

Oslo (NTB): Hovedindeksen på Oslo Børs endte uken med en oppgang på 0,8 prosent til 683,03 poeng. Det er tredje dag på rad med ny rekord på Oslo Børs.

– Modell for hele landet

Brystkreftforeninga i Molde feriet 25 år og fikk rosende ord fra celeber, hemmelig gjest.

– Får aldri fastlandsveg?

Bernhard Riksfjord mener Møreaksen er framtida for Aukra og Midsund.

Slutt på turistbåter til Åndalsnes?

Flytebru mellom Hjelvik og Sekken kan det bety slutten for turistbåtanløp til Åndalsnes, mener styreleder Erik Berg i Møreaksen.