To barn påkjørt av drosje i Randaberg

Randaberg (NTB): En drosjesjåfør er fratatt førerkortet etter at to barn ble påkjørt i et gangfelt i Randaberg i Rogaland torsdag morgen. Barna kom uskadd fra ulykken.

De to jentene på ni år skal ha fremstått som uskadd etter ulykken, men ble fraktet til lege for undersøkelser, opplyser Rogaland politidistrikt.

Ulykken skjedde i et gangfelt i Randaberg sentrum. Drosjesjåføren fikk førerkort og drosjeseddel beslaglagt på bakgrunn av vitneopplysninger, opplyser politiet. (©NTB)

Innenriks

Buss for tog utover natten

Oslo (NTB-Anniken Celine Berger): Etter over fire timer med full togstans på Oslo S er feilene fortsatt ikke funnet. Dermed blir det trolig buss for tog også utover natten.

Over 100 demonstrerte mot kunstner Lars Vilks

Oslo (NTB): Over 100 demonstranter møtte opp for å vise sin motstand mot kunstkritikeren Lars Vilks utenfor Deichmanske bibliotek i Oslo torsdag kveld. – De går rett i fella, mener Vilks.

Siktet innrømmer å ha sett drap i Ålesund

Ålesund/Oslo (NTB-Alexander Vestrum): En av de siktede erkjenner å ha sett drapshandlingen i Spjelkavik i Ålesund. Alle de tre mennene som er siktet i saken, må sitte fire uker i varetekt.

Mann omkom i arbeidsulykke

Jessheim (NTB): En mann omkom i en arbeidsulykke under lossing av takstoler fra en lastebil i Jessheim i Ullensaker kommune torsdag.

Ingen pågrepet etter drap i Hedmark

Kirkenær/Oslo (NTB-Hans Cosson-Eide): Politiet er sparsommelige med opplysninger om en kvinne som ble funnet drept i Kirkenær i Hedmark torsdag. Naboer beskriver miljøet rundt henne som belastet.

VENTER PÅ RASET I ROMSDALEN

Rasområde like stort som en fotballbane

Området på toppen av fjellmassivet nord for Mannen, der bevegelsene i fjellet har vært størst de siste dagene, er på størrelse med en fotballbane.

- De som er evakuert, er imponerende rolig

Ordfører Lars Olav Hustad berømmer dem som er evakuert fra husene sine på Lyngheim for å ta situasjonen rolig og sindig.

Skeptisk til dynamitt

Geolog betenkt over å skulle sprenge ned raset i fjellet Mannen.