Tips oss

Tips oss på 992 53 000

  • Ring 992 53 000
  • Send e-post til tips@rbnett.no
  • Send SMS eller MMS med bilder til 2399, kodeord RB TIPS

To barn påkjørt av drosje i Randaberg

Randaberg (NTB): En drosjesjåfør er fratatt førerkortet etter at to barn ble påkjørt i et gangfelt i Randaberg i Rogaland torsdag morgen. Barna kom uskadd fra ulykken.

De to jentene på ni år skal ha fremstått som uskadd etter ulykken, men ble fraktet til lege for undersøkelser, opplyser Rogaland politidistrikt.

Ulykken skjedde i et gangfelt i Randaberg sentrum. Drosjesjåføren fikk førerkort og drosjeseddel beslaglagt på bakgrunn av vitneopplysninger, opplyser politiet. (©NTB)

Mer å lese på Rbnett:
Innenriks

Veronica Orderud vil bli fengselsprest

Oslo (NTB-Linus Røvik Hauge): Veronica Orderud studerte teologi mens hun satt fengslet for trippeldrapet på Orderud gård. Nå ønsker hun å bli fengselsprest.

Leger får kritikk for ikke å ha oppdaget kreft

Bergen (NTB): To overleger får kritikk av fylkeslegen i Hordaland for ikke å ha oppdaget kreft hos en ung kvinne som to ganger møtte opp ved akuttmottaket ved Stord sykehus.

Høie: Ensomhet er et folkehelseproblem

Oslo (NTB): Fire av ti unge og eldre nordmenn er ensomme, viser en undersøkelse fra Statistisk sentralbyrå. Ensomme risikerer både et dårligere liv og en tidligere død, fastslår helseminister Bent Høie (H).

NOAS håper på enighet om asylbarn i påsken

Oslo (NTB): NOAS håper regjeringen og støttepartiene i løpet av påsken blir enige om kriteriene for å få vurdert de lengeværende asylbarnas saker.

Dagbladet-redaktør kritiserer Søreide for taushet

Oslo (NTB): Etter nesten 60 artikler om Forsvarets handel med vestafrikanske paramilitære, er Dagbladet kritisk til at forsvarsminister Ine Eriksen Søreide (H) ennå ikke har villet la seg intervjue.

Koster uten at det koster

Mary Angvik (73) er et sikkert vårtegn på Batnfjordsøra – hun koster, luker, planter og klipper.

Se hva UP stoppet!

Blir det fartsbot x10?

Vil samle Rauma

Per Vidar Kjølmoen inn i kampen for å bli ordfører i Rauma.

Kan bli verdensmester i sitt fag

Anine Pascal Sørensen fra Molde sydde seg til yrkes-VM i Brasil.