To barn påkjørt av drosje i Randaberg

Randaberg (NTB): En drosjesjåfør er fratatt førerkortet etter at to barn ble påkjørt i et gangfelt i Randaberg i Rogaland torsdag morgen. Barna kom uskadd fra ulykken.

De to jentene på ni år skal ha fremstått som uskadd etter ulykken, men ble fraktet til lege for undersøkelser, opplyser Rogaland politidistrikt.

Ulykken skjedde i et gangfelt i Randaberg sentrum. Drosjesjåføren fikk førerkort og drosjeseddel beslaglagt på bakgrunn av vitneopplysninger, opplyser politiet. (©NTB)

Siste nyheter

NHO vil ha kortere foreldrepermisjon

Oslo (NTB): Foreldrepermisjonstiden bør kuttes med sju uker, mener Næringslivets Hovedorganisasjon (NHO). Det vil styrke kvinnenes stilling i arbeidslivet, mener de. Helt uaktuelt, sier regjeringen.

Tor Olav Trøim trekker seg fra Marine Harvest-styret

Oslo (NTB): Når Tor Olav Trøim trekker seg som styremedlem i Marine Harvest, er han ute av alle selskapene der John Fredriksen er dominerende eier.

Ikke noe kriminelt bak dødsfall i Stavanger

Stavanger (NTB): Ifølge politiet ligger det ikke noe kriminelt bak dødsfallet til en mann som ble funnet død utenfor en av blokkene i Rosenli i bydelen Storhaug i Stavanger søndag kveld.

Lettere skadd i vådeskuddulykke i Namsos

Namsos (NTB): En mann i 20-årene ble bare lettere skadd da han ble truffet av en haglladning i en vådeskuddulykke i Bangdalen utenfor Namsos søndag ettermiddag.

Raymond Johansen innstilt som Aps byrådslederkandidat

Oslo (NTB): Partisekretær Raymond Johansen (53) ble lørdag innstilt som Arbeiderpartiets kandidat til byrådsleder i Oslo.

Dømt for drapstrusler mot eldre foreldre

La sin mor i golvet, grep henne rundt halsen og sa at hennes siste time var kommet.

Presset syklist (13) av vegen - kjørte videre

Sykkelturen endte skremmende for Anders som ble presset av vegen av to biler side om side.