To barn påkjørt av drosje i Randaberg

Randaberg (NTB): En drosjesjåfør er fratatt førerkortet etter at to barn ble påkjørt i et gangfelt i Randaberg i Rogaland torsdag morgen. Barna kom uskadd fra ulykken.

De to jentene på ni år skal ha fremstått som uskadd etter ulykken, men ble fraktet til lege for undersøkelser, opplyser Rogaland politidistrikt.

Ulykken skjedde i et gangfelt i Randaberg sentrum. Drosjesjåføren fikk førerkort og drosjeseddel beslaglagt på bakgrunn av vitneopplysninger, opplyser politiet. (©NTB)

Mer å lese på Rbnett:
 
Leses nå
 
Innenriks

Regjeringen vil videreføre innstrammingstiltak

Oslo (NTB): Innvandrings- og integreringsminister Sylvi Listhaug (Frp) har sendt ut et høringsforslag om at de midlertidige innstrammingstiltakene for asylankomster fra høsten 2015 videreføres.

Dagbladets papirutgave styrker godt Aller-resultat

Oslo (NTB): Aller Media leverer et driftsresultat på 142,9 millioner kroner siste år før avskrivninger og renter, et resultat som er 98 prosent bedre enn året før.

Rovdata ber om gaupeobservasjoner fra publikum

Oslo (NTB): Rovdata etterlyser tips fra publikum som ser flere gauper eller gaupespor. Innmeldte observasjoner av familiegrupper er viktig i overvåkingen av arten.

Tollerne tok flere og større smuglerpartier med hasj

Oslo (NTB): Tolletaten beslagla nesten to tonn cannabis i fjor. Det er blant de største mengdene hasj og marihuana som er tatt noen gang.

Jensen utspurt om kontakt med senere narkodømt

Oslo (NTB): Den tidligere politimannen Eirik Jensen ble torsdag avhørt om kontakten med en senere narkotikadømt barndomsvenn fra Nesodden, en mann som også Gjermund Cappelen møtte.

Ikke melding om folk i huset - Hester evakueres: