To barn påkjørt av drosje i Randaberg

Randaberg (NTB): En drosjesjåfør er fratatt førerkortet etter at to barn ble påkjørt i et gangfelt i Randaberg i Rogaland torsdag morgen. Barna kom uskadd fra ulykken.

De to jentene på ni år skal ha fremstått som uskadd etter ulykken, men ble fraktet til lege for undersøkelser, opplyser Rogaland politidistrikt.

Ulykken skjedde i et gangfelt i Randaberg sentrum. Drosjesjåføren fikk førerkort og drosjeseddel beslaglagt på bakgrunn av vitneopplysninger, opplyser politiet. (©NTB)

Mer å lese på Rbnett:
Innenriks

Båt innstilt mellom Sandefjord og Strömstad

Sandefjord (NTB): Flere avganger mellom Sandefjord og Strömstad er innstilt torsdag morgen på grunn av dårlig vær, melder Color Line.

Fire veteranfly tapt i brann på Geiteryggen

Skien (NTB): Det brant natt til torsdag i en hangar på Geiteryggen flyplass ved Skien. Fire fly har gått tapt i brannen, men ingen personer ble skadd.

KrF på vippen på ny måling

Oslo (NTB): KrF havner på vippen mellom en borgerlig og en sosialistisk blokk på Vårt Lands partibarometer for september. Venstre og SV er under sperregrensen.

Rundt 150 tog innstilt på grunn av streik

Oslo (NTB-Fredrik Ljone Holst): Torsdag morgen er nesten 150 tog innstilt som følge av at 71 lokførere er tatt ut i streik. Det blir ikke satt opp busser som erstatning for togene som ikke går.

Politiet får fem millioner kroner til å oppgradere biler

Oslo (NTB): Fem friske millioner kroner i statsbudsjettet skal gjøre at politiet kan oppgradere datautstyret i inntil 50 biler.