To barn påkjørt av drosje i Randaberg

Randaberg (NTB): En drosjesjåfør er fratatt førerkortet etter at to barn ble påkjørt i et gangfelt i Randaberg i Rogaland torsdag morgen. Barna kom uskadd fra ulykken.

De to jentene på ni år skal ha fremstått som uskadd etter ulykken, men ble fraktet til lege for undersøkelser, opplyser Rogaland politidistrikt.

Ulykken skjedde i et gangfelt i Randaberg sentrum. Drosjesjåføren fikk førerkort og drosjeseddel beslaglagt på bakgrunn av vitneopplysninger, opplyser politiet. (©NTB)

Siste nyheter

Meklingen i varehandelen pågår fortsatt

Oslo (NTB): 205 medlemmer i 48 bedrifter i varehandelen går ut i streik fra lørdag morgen dersom ikke NHO og Handel og Kontor (HK) blir enige. Fredag kveld pågikk meklingen fortsatt.

Tre til sykehus etter trafikkulykke utenfor Larvik

Larvik (NTB): To menn og en kvinne ble skadd i en frontkollisjon på Brunlanesveien i Larvik kommune fredag ettermiddag.

Norge sender nær 200 soldater til Latvia

Oslo (NTB): Norge sender 190 soldater og stormpanservogner fra Telemark bataljon til Latvia nær grensa til Russland. – Ikke et innspill i konflikten mellom Ukraina og Russland, sier forsvarsministeren.

Fabian Stang: – Jeg har dummet meg ut

Oslo (NTB-Hans Cosson-Eide): Oslo-ordfører Fabian Stang (H) beklager at han i sommer brukte en håndverker som ikke er registrert som næringsdrivende, da han skulle beise hytta.

Mann omkom i utforkjøring øst for Narvik

Narvik (NTB): En 81 år gammel mann fra Narvik omkom og en 73 år gammel kvinne ble lettere skadd i en utforkjøring på E10 øst for Narvik i Nordland fredag ettermiddag.

- Har ikke vist det beste jeg kan

Harmeet Singh trives godt i Molde, men kommer ikke til å begynne å si «i» med det aller første.

Vil ha deg som ambassadør

Nå kan alle være med å selge kortreiste turer. Turistkontoret er på frierferd.