Tips oss

Tips oss på 992 53 000

  • Ring 992 53 000
  • Send e-post til tips@rbnett.no
  • Send SMS eller MMS med bilder til 2399, kodeord RB TIPS

To barn påkjørt av drosje i Randaberg

Randaberg (NTB): En drosjesjåfør er fratatt førerkortet etter at to barn ble påkjørt i et gangfelt i Randaberg i Rogaland torsdag morgen. Barna kom uskadd fra ulykken.

De to jentene på ni år skal ha fremstått som uskadd etter ulykken, men ble fraktet til lege for undersøkelser, opplyser Rogaland politidistrikt.

Ulykken skjedde i et gangfelt i Randaberg sentrum. Drosjesjåføren fikk førerkort og drosjeseddel beslaglagt på bakgrunn av vitneopplysninger, opplyser politiet. (©NTB)

Mer å lese på Rbnett:
Innenriks

Støre vil ha regjeringen med på flyktningløft

Oslo (NTB): Med støtte fra andre opposisjonspartier kunne Ap-leder Jonas Gahr Støre ha trumfet gjennom enighet om 10.000 syriske kvoteflyktninger. Men Støre vil ha regjeringen med på laget.

Dagligvarehandelen vil lagre bilder i 90 dager

Oslo (NTB): Dagligvarebransjen får ikke lov til å lagre videoopptak fra butikkene i mer enn én uke. Nå krever bransjen at den blir likestilt med banker og postkontorer.

Anundsen venter resultater i kampen mot voldtekter

Oslo (NTB): Bare én av hundre voldtekter blir oppklart i Norge i dag. Justis- og beredskapsminister Anders Anundsen (Frp) mener politiet og påtalemyndigheten har sviktet.

Kraftig økning i antall unge uføre

Oslo (NTB): Antallet uføre under 35 år har økt med 50 prosent de siste fem årene.

Frp-talsmann vil ha asylstopp i Norge

Oslo (NTB): Det bør bli slutt på å kunne søke asyl i Norge dersom man ikke går gjennom FN-systemet, mener Frps innvandringspolitiske talsmann Mazyar Keshvari.

Kommer seg ikke til Nepal – sitter fast i Baku

Hilde A. Blikås, Kurt Amundø og de andre redningsfolkene venter på tillatelse til å lande i katastroferammede Katmandu i Nepal.

Tirsdag kan du sjekke russebilen – helt gratis

Statens vegvesen med tilbud til alle russ i fylket.

Må ha hjelp for å komme ned fra Sunndal-fjellene

Mann i 60-årene fraktes ned på båre.