Frontline 280 millioner kroner i minus

Oslo (NTB): Rederiet Frontline tapte 49 millioner dollar i årets tredje kvartal. Etter dagens kurs tilsvarer det 280 millioner kroner.

Styret i selskapet sier det ikke vil bli utbetalt utbytte for tredje kvartal, som tross underskuddet er betydelig bedre enn i samme periode i fjor. Da viste bunnlinjen et tap på 166 millioner dollar før skatt, inkludert store nedskrivninger knyttet til fem av rederiets skip.

Omsetningen i tredje kvartal falt fra 174 millioner dollar i fjorårets tredje kvartal til 127 millioner i år. Driften endte med et underskudd på 26 millioner dollar, eller 148 millioner kroner etter dagens kurs. I fjor ble driftsunderskuddet 136 millioner dollar.

Markedet var ikke fornøyd med Frontline-tallene som ble lagt fram torsdag, og aksjen falt 2,6 prosent de første minuttene etter at Oslo Børs åpnet. (©NTB)

Siste nyheter

Etterforsker mulig voldtekt på Mørkved i Bodø

Bodø (NTB): En kvinne i 20-årene har meldt fra om at hun ble voldtatt på Mørkved i Bodø natt til lørdag. Ingen er foreløpig pågrepet i saken.

Lærerne kan ta hurtigtog til streikestopp

Oslo (NTB): Utdanningsforbundet sender medlemmene tilbake til klasserommet uten å vente på uravstemningen, dersom det oppnås enighet med KS i helga. Og Riksmekleren er satt på sidelinjen.

Kvinne kritisk skadd i båtulykke på Frøya

Sistranda (NTB): En 37 år gammel kvinne ble svært alvorlig skadd i en båtulykke på Frøya i Sør-Trøndelag natt til lørdag. Båtføreren er siktet for promillekjøring.

Sjekker hårstrå i overgrepssak i Bergen

Bergen (NTB): Politiet i Bergen undersøker et hårstrå i forbindelse med overgrepet som ei seks år gammel jente skal ha blitt utsatt for tirsdag.

Katt lemlestet, drept og hengt opp i tre

Haugesund (NTB): Det morbide synet av en lemlestet katt møtte en turgåer i Haraldsvang i Haugesund lørdag morgen. Politiet setter saken i sammenheng med kattedrapene i samme område i fjor.

Gabrielsen: - Molde er bedre enn ryktet

Ruben Gabrielsen (23) trodde han skulle flytte ut på «bondelandet». Nå elsker han småbylivet i Molde.

Følg eliteserien!

Hoseth og Stabæk møter Strømsgodset klokken 15.30.

Trenger hundrevis av aktivitetsvenner

Avdelingssjukepleier Liv Synnøve Hoel (47) skal skaffe langt flere aktivitetsvenner til personer med demens.