Tips oss

Tips oss på 992 53 000

  • Ring 992 53 000
  • Send e-post til tips@rbnett.no
  • Send SMS eller MMS med bilder til 2399, kodeord RB TIPS

Frontline 280 millioner kroner i minus

Oslo (NTB): Rederiet Frontline tapte 49 millioner dollar i årets tredje kvartal. Etter dagens kurs tilsvarer det 280 millioner kroner.

Styret i selskapet sier det ikke vil bli utbetalt utbytte for tredje kvartal, som tross underskuddet er betydelig bedre enn i samme periode i fjor. Da viste bunnlinjen et tap på 166 millioner dollar før skatt, inkludert store nedskrivninger knyttet til fem av rederiets skip.

Omsetningen i tredje kvartal falt fra 174 millioner dollar i fjorårets tredje kvartal til 127 millioner i år. Driften endte med et underskudd på 26 millioner dollar, eller 148 millioner kroner etter dagens kurs. I fjor ble driftsunderskuddet 136 millioner dollar.

Markedet var ikke fornøyd med Frontline-tallene som ble lagt fram torsdag, og aksjen falt 2,6 prosent de første minuttene etter at Oslo Børs åpnet. (©NTB)

Mer å lese på Rbnett:
Innenriks

Svindlere sender falske Netflix-eposter

Stavanger (NTB): Svindlere som utgir seg for å være fra strømmetjenesten Netflix har sendt ut eposter hvor brukerne blir bedt om å registrere seg på nytt.

Unge menn overrepresentert i ulykkesstatistikken

Oslo (NTB): Etter flere år med nedgang, øker antall dødsulykker i trafikken med unge, mannlige sjåfører. Kvinner i samme aldersgruppe dør oftest som passasjerer.

Amundsens polarskute hevet etter 85 år

Cambridge Bay (NTB): Etter 85 år på havets bunn i Cambridge Bay i Canada er Roald Amundsens polarskip Maud hevet. Neste steg er å hente skipet hjem til Norge.

Norway Cup dedikerer cupdag til kvinner

Oslo (NTB-Andrea Rognstrand): I 1972 reiste en av medlemmene i Norway-Cup styret seg og sa at hun ikke hadde noe der å gjøre om ikke jenter fikk spille. I den ånd er en av cupdagene i år dedikert til kvinnelige fotballspillere.

Paraglider funnet i god behold i Telemark

Rjukan (NTB): Redningsmannskaper lette etter en paraglider etter et ukontrollert svev ved Gaustatoppen i Telemark. Vedkommende er nå funnet i god behold.

Fergetrøbbel for sommerturister

Denne kjempekøen møtte reisende på Halsa-ferga.

En omkom da turistbussen veltet

En buss kjørte av veien i Valldal. En omkommet - og fire til sjukehus i Molde.

Utfor vegen - og havnet på taket

Rundkast for bilfører - endte med hodesmell.