Frontline 280 millioner kroner i minus

Oslo (NTB): Rederiet Frontline tapte 49 millioner dollar i årets tredje kvartal. Etter dagens kurs tilsvarer det 280 millioner kroner.

Styret i selskapet sier det ikke vil bli utbetalt utbytte for tredje kvartal, som tross underskuddet er betydelig bedre enn i samme periode i fjor. Da viste bunnlinjen et tap på 166 millioner dollar før skatt, inkludert store nedskrivninger knyttet til fem av rederiets skip.

Omsetningen i tredje kvartal falt fra 174 millioner dollar i fjorårets tredje kvartal til 127 millioner i år. Driften endte med et underskudd på 26 millioner dollar, eller 148 millioner kroner etter dagens kurs. I fjor ble driftsunderskuddet 136 millioner dollar.

Markedet var ikke fornøyd med Frontline-tallene som ble lagt fram torsdag, og aksjen falt 2,6 prosent de første minuttene etter at Oslo Børs åpnet. (©NTB)

Siste nyheter

Oppgang på børsen

Oslo (NTB): Petroleum Geo-Services (PGS) og TGS-Nopec var vinnerne da hovedindeksen på Oslo Børs steg 0,4 prosent til 609,38 poeng tirsdag.

Mann døde etter boligbrann på Sunnmøre

Eggesbønes (NTB): Den 69 år gamle mannen som ble skadd i en boligbrann på Eggesbønes i Herøy kommune på Sunnmøre fredag, døde av skadene.

Neda: – Dette var et sjokk

Oslo (NTB): Neda Ibrahim sier familien ikke hadde trodd at Oslo tingrett ville komme til at det var riktig av Utlendingsnemnda (UNE) å utvise 13-åringen og familien hennes fra Norge.

Signalfeil gir togproblemer i Oslo

Oslo (NTB): Feil på signalanlegget fører til problemer i togtrafikken i Oslo-området tirsdag ettermiddag.

16 siktet i narkoaksjon i Oslo

Oslo (NTB): Politiet har pågrepet og siktet 16 personer i forbindelse med en større aksjon mot salg av narkotika i boligområder øst i Oslo. Mellom 50 og 100 bekymringsmeldinger er sendt barnevernet.

Seilet blir rosa

En vill idé og noen som tente på den, gir Rosa sløyfe-aksjonen oppmerksomhet i Molde. I en måned farges Seilet rosa.

Alle mann til pumpene!

Har du tom tank, lønner det seg nesten å ta ferja til Vestnes.

Arbeidsdyr som lider

Fotografen fra Kleive ville ta bilder av dyr som jobber for mennesker. Vi advarer mot sterke bilder.