Frontline 280 millioner kroner i minus

Oslo (NTB): Rederiet Frontline tapte 49 millioner dollar i årets tredje kvartal. Etter dagens kurs tilsvarer det 280 millioner kroner.

Styret i selskapet sier det ikke vil bli utbetalt utbytte for tredje kvartal, som tross underskuddet er betydelig bedre enn i samme periode i fjor. Da viste bunnlinjen et tap på 166 millioner dollar før skatt, inkludert store nedskrivninger knyttet til fem av rederiets skip.

Omsetningen i tredje kvartal falt fra 174 millioner dollar i fjorårets tredje kvartal til 127 millioner i år. Driften endte med et underskudd på 26 millioner dollar, eller 148 millioner kroner etter dagens kurs. I fjor ble driftsunderskuddet 136 millioner dollar.

Markedet var ikke fornøyd med Frontline-tallene som ble lagt fram torsdag, og aksjen falt 2,6 prosent de første minuttene etter at Oslo Børs åpnet. (©NTB)

Mer å lese på Rbnett:
 
Leses nå
 
Innenriks

To pågrepet for voldelig personran i Bergen

Bergen (NTB): To menn er pågrepet etter at en mann skal ha blitt utsatt for vold, trusler og ran i Bergen lørdag kveld.

Bilist har ikke meldt seg etter sykkelpåkjørsel

Porsgrunn (NTB): En mannlig syklist som ble påkjørt i Porsgrunn lørdag ettermiddag, er skrevet ut fra sykehuset. Politiet har fortsatt ikke kommet i kontakt med bilføreren.

Norsk-sponset skogfond på prestasjonsliste i Davos

Oslo (NTB): På en oversikt over ti av prestasjonene fra årets møte i Verdens økonomiske forum i Davos, kommer et nytt skogfond der Norge går inn med opptil 800 millioner kroner først på lista.

Stor skredfare flere steder i Nord-Norge

Lyngseidet (NTB): Minutter etter at Statens vegvesen igjen åpnet Pollfjelltunnelen i Lyngen kommune i Troms for trafikk, gikk det et skred over tunnelen. Flere andre steder er skredfaren betydelig.

Mann i 50-årene livstruende skadd i alpinulykke

Fåvang (NTB): En mann i 50-årene ble brakt til Oslo universitetssykehus med livstruende skader etter å ha kjørt ut i Kvitfjell alpinanlegg i Ringebu i Oppland.

Dameaften med mye herrlig!

60 år unge Molde Damekor jubilerte med musikalske venner.

Tatt for fyllekjøring to ganger på samme dag

Mann i Rauma lot seg ikke stoppe av å bli fersket én gang.

Nå er «Lisjekrona» komplett

Romsdalsmuseet har fått nytt lager og garasjebygg ved siden av «Krona».