Tips oss

Tips oss på 992 53 000

  • Ring 992 53 000
  • Send e-post til tips@rbnett.no
  • Send SMS eller MMS med bilder til 2399, kodeord RB TIPS

Frontline 280 millioner kroner i minus

Oslo (NTB): Rederiet Frontline tapte 49 millioner dollar i årets tredje kvartal. Etter dagens kurs tilsvarer det 280 millioner kroner.

Styret i selskapet sier det ikke vil bli utbetalt utbytte for tredje kvartal, som tross underskuddet er betydelig bedre enn i samme periode i fjor. Da viste bunnlinjen et tap på 166 millioner dollar før skatt, inkludert store nedskrivninger knyttet til fem av rederiets skip.

Omsetningen i tredje kvartal falt fra 174 millioner dollar i fjorårets tredje kvartal til 127 millioner i år. Driften endte med et underskudd på 26 millioner dollar, eller 148 millioner kroner etter dagens kurs. I fjor ble driftsunderskuddet 136 millioner dollar.

Markedet var ikke fornøyd med Frontline-tallene som ble lagt fram torsdag, og aksjen falt 2,6 prosent de første minuttene etter at Oslo Børs åpnet. (©NTB)

Mer å lese på Rbnett:
Innenriks

En person omkom i husbrann på Toten

Raufoss (NTB): En person er funnet omkommet etter en husbrann på Bøverbru i Oppland.

Feil ga togforsinkelser ved Oslo S

Oslo (NTB): En feil hindret Jernbaneverket å gi grønt lys for tog ved Oslo S søndag ettermiddag, noe som førte til forsinkelser på Hovedbanen.

Fiskebåt med tjue festdeltakere sank i Drammen

Drammen (NTB): En kvinne ble reddet opp av vannet da en 60 fot stor fiskeskøyte med rundt tjue festglade personer, sank ved kai i Drammen sentrum natt til søndag.

Mann i rullestol påkjørt av rusmistenkt i Harstad

Harstad (NTB): En mann i rullestol ble påkjørt av en bilfører i 20-årene i Harstad søndag. Politiet mistenker at bilføreren var ruset, og han har ikke førerkort.

Politiet mistenker én person etter voldshendelse i Notodden

Notodden (NTB): Politiet mistenker en konkret person etter at en 25 år gammel mann med ble funnet bevisstøs i en blodpøl i Notodden natt til søndag.

Da det gjenstod ti minutter av cupdramaet, smalt det fra stortalentet

17-åringen Eman Markovic sørget for at Molde kunne feire.