Tips oss

Tips oss på 992 53 000

  • Ring 992 53 000
  • Send e-post til tips@rbnett.no
  • Send SMS eller MMS med bilder til 2399, kodeord RB TIPS

Frontline 280 millioner kroner i minus

Oslo (NTB): Rederiet Frontline tapte 49 millioner dollar i årets tredje kvartal. Etter dagens kurs tilsvarer det 280 millioner kroner.

Styret i selskapet sier det ikke vil bli utbetalt utbytte for tredje kvartal, som tross underskuddet er betydelig bedre enn i samme periode i fjor. Da viste bunnlinjen et tap på 166 millioner dollar før skatt, inkludert store nedskrivninger knyttet til fem av rederiets skip.

Omsetningen i tredje kvartal falt fra 174 millioner dollar i fjorårets tredje kvartal til 127 millioner i år. Driften endte med et underskudd på 26 millioner dollar, eller 148 millioner kroner etter dagens kurs. I fjor ble driftsunderskuddet 136 millioner dollar.

Markedet var ikke fornøyd med Frontline-tallene som ble lagt fram torsdag, og aksjen falt 2,6 prosent de første minuttene etter at Oslo Børs åpnet. (©NTB)

Mer å lese på Rbnett:
Innenriks

Stor interesse for NRK-tomt

Oslo (NTB): Flere eiendomsselskaper er klare til å kaste seg inn i kampen om den verdifulle NRK-tomten på Marienlyst i Oslo dersom statskanalen gjør alvor av flytteplanene.

Listhaug nyter større tillit i ny stilling

Oslo (NTB): Flere av velgerne har tillit til statsråd Sylvi Listhaug (Frp) etter at hun forlot jobben som landbruksminister og tok på seg oppgaven med å fronte regjeringens asylpolitikk, ifølge en ny måling.

Høyre og Frps plan: å stemple Ap som vingle-parti

Oslo (NTB): Frp og Høyres nye strategi er å stemple Arbeiderpartiet som vinglete så ofte som anledningen byr seg, ifølge flere kilder.

Kan trenge en milliard kroner til oppstart av Svalbard-gruve

Longyearbyen (NTB): Dersom arbeidet i Lunckefjell-gruva på Svalbard skal gjenopptas etter driftshvilen, kan Store Norske trenge så mye som en milliard kroner, ifølge en ny analyse.

Vurderer statsstøtte til TV 2

Oslo (NTB): Et flertall på Stortinget er nær ved å bli enige om tilby en ny allmennkringkasteravtale med TV 2. Kanalen kan få økonomisk støtte for å sikre fortsatte daglige nyhetssendinger.

Tjærnås: «Den mest meritterte spilleren i Norge»

ANALYSE: Tross kontrasten mellom Molde og Gudjohnsens tidligere klubber, er overgangen logisk.

Her er Eidur i Molde

Legendarisk spiss skal være klar for MFK.