Tips oss

Tips oss på 992 53 000

  • Ring 992 53 000
  • Send e-post til tips@rbnett.no
  • Send SMS eller MMS med bilder til 2399, kodeord RB TIPS

Frontline 280 millioner kroner i minus

Oslo (NTB): Rederiet Frontline tapte 49 millioner dollar i årets tredje kvartal. Etter dagens kurs tilsvarer det 280 millioner kroner.

Styret i selskapet sier det ikke vil bli utbetalt utbytte for tredje kvartal, som tross underskuddet er betydelig bedre enn i samme periode i fjor. Da viste bunnlinjen et tap på 166 millioner dollar før skatt, inkludert store nedskrivninger knyttet til fem av rederiets skip.

Omsetningen i tredje kvartal falt fra 174 millioner dollar i fjorårets tredje kvartal til 127 millioner i år. Driften endte med et underskudd på 26 millioner dollar, eller 148 millioner kroner etter dagens kurs. I fjor ble driftsunderskuddet 136 millioner dollar.

Markedet var ikke fornøyd med Frontline-tallene som ble lagt fram torsdag, og aksjen falt 2,6 prosent de første minuttene etter at Oslo Børs åpnet. (©NTB)

Mer å lese på Rbnett:
Innenriks

UD avdekket ny svindel med norske bistandsmidler

Oslo (NTB): I løpet av de siste månedene har Utenriksdepartementet ferdigbehandlet to saker der det er brukt nye fremgangsmåter for å underslå norske bistandsmidler.

Voldssiktet i Namsos vil si unnskyld til offeret

Namsos (NTB): Den 18 år gamle mannen som er siktet for vold mot en syrisk flyktning i Namsos, vil si unnskyld til offeret, opplyser hans advokat.

Solveig Horne vil stille større krav til flyktninger

Oslo (NTB): Flyktninger i Norge må selv ta større ansvar for at de blir godt integrert, mener integreringsminister Solveig Horne (Frp).

Afghansk minister til Norge for å se på asylpraksis

Oslo (NTB): Den afghanske flyktningministeren Sayed Hussain Alimi Balkhi har takket ja til en invitasjon til et møte med justisminister Anders Anundsen (Frp). Ministeren kommer til Norge i løpet av august.

Tusenvis av studenter i boligkø i hovedstaden

Oslo (NTB): 3.865 studenter står i kø for å få bolig i Oslo, viser ferske tall fra Studentsamskipnaden. Det driver opp leieprisene, tror boligdirektør.

Hardrockere fra Harøya

Med ramsalt fjørsteinsmetall skal gutta i bandet «Skaarv» sørge for en headbangende pangstart på årets Jugendfest i Ålesund.

JOBB & KARRIERE

Satser på skinnende reine biler

– Når du skal satse, må du bare gi full gass, sier Lasse Groven.

- Dinamo er favoritter

MFK-trener Tor Ole Skullerud legger presset over på Dinamo Zagreb før tirsdagens oppgjør.