Frontline 280 millioner kroner i minus

Oslo (NTB): Rederiet Frontline tapte 49 millioner dollar i årets tredje kvartal. Etter dagens kurs tilsvarer det 280 millioner kroner.

Styret i selskapet sier det ikke vil bli utbetalt utbytte for tredje kvartal, som tross underskuddet er betydelig bedre enn i samme periode i fjor. Da viste bunnlinjen et tap på 166 millioner dollar før skatt, inkludert store nedskrivninger knyttet til fem av rederiets skip.

Omsetningen i tredje kvartal falt fra 174 millioner dollar i fjorårets tredje kvartal til 127 millioner i år. Driften endte med et underskudd på 26 millioner dollar, eller 148 millioner kroner etter dagens kurs. I fjor ble driftsunderskuddet 136 millioner dollar.

Markedet var ikke fornøyd med Frontline-tallene som ble lagt fram torsdag, og aksjen falt 2,6 prosent de første minuttene etter at Oslo Børs åpnet. (©NTB)

Siste nyheter

Vil ha svar om tilregnelighet for 17-åring

Oslo (NTB): Politiet vil be retten oppnevne rettspsykiatrisk sakkyndige for 17-åringen som er siktet for drapsforsøk på sin egen far og storebror.

Aker Solutions kutter 175 stillinger

Stavanger (NTB): En utsettelse av Zidane-prosjektet gjør at Aker Solutions kutter 175 stillinger i Stavanger. Til sammen har 575 stillinger forsvunnet i ett av selskapets forretningsområder.

Torgersen fikk endelig medhold i en domstol

Oslo (NTB): Borgarting lagmannsrett har opphevet dommen som sa at Fredrik Fasting Torgersen (80) ikke kunne få prøvet drapsdommen fra 1958 på nytt og at de to avslagene om gjenopptakelse er gyldige.

Seadrill trakk børsen ned

Oslo (NTB): Fall for både Seadrill og Hydro bidro til nedgang på Oslo Børs mandag. Hovedindeksen endte på 615,65 poeng – ned 0,4 prosent.

– Mulig å elektrifisere Utsirahøyden innen 2022

Oslo (NTB): Oljedirektoratet sier det er mulig å drive hele Utsirahøyden med kraft fra land fra 2022, men advarer mot å kreve en løsning for alle fire felt fra første dag.

VEIEN TIL CUPFINALEN

Større mulighet til å se cupfinalen

Cupfinalelagene får 2250 flere billetter.

Kamerater blir konkurrenter

VIDEO: "Daniel er lat." "Magne er frekk." Hør hva Daniel sier om Magne - og omvendt - før cupoppgjør MFK - Stabæk onsdag.

Forren er usikker før cupsemifinalen

MFK-stopper Vegard Forren spiller sannsynligvis ikke Stabæk-kampen på onsdag.