Tips oss

Tips oss på 992 53 000

  • Ring 992 53 000
  • Send e-post til tips@rbnett.no
  • Send SMS eller MMS med bilder til 2399, kodeord RB TIPS

Frontline 280 millioner kroner i minus

Oslo (NTB): Rederiet Frontline tapte 49 millioner dollar i årets tredje kvartal. Etter dagens kurs tilsvarer det 280 millioner kroner.

Styret i selskapet sier det ikke vil bli utbetalt utbytte for tredje kvartal, som tross underskuddet er betydelig bedre enn i samme periode i fjor. Da viste bunnlinjen et tap på 166 millioner dollar før skatt, inkludert store nedskrivninger knyttet til fem av rederiets skip.

Omsetningen i tredje kvartal falt fra 174 millioner dollar i fjorårets tredje kvartal til 127 millioner i år. Driften endte med et underskudd på 26 millioner dollar, eller 148 millioner kroner etter dagens kurs. I fjor ble driftsunderskuddet 136 millioner dollar.

Markedet var ikke fornøyd med Frontline-tallene som ble lagt fram torsdag, og aksjen falt 2,6 prosent de første minuttene etter at Oslo Børs åpnet. (©NTB)

Mer å lese på Rbnett:
Innenriks

Ombud mener VG og Nettavisen bryter loven

Oslo (NTB): Forbrukerombudet gjennomførte i en maiuke en aksjon mot skjult reklame i Norges fire største nettaviser. Ombudet mener VG og Nettavisen bryter loven.

Aaser hardt ut mot næringsministeren

Oslo (NTB): Tidligere Telenor-styreleder Svein Aaser går hardt ut mot næringsminister Monica Mæland (H) og mener Deloittes granskningsrapport viser at det var feil å gi ham sparken.

To skadd i båtulykke i Iveland

Birketveit (NTB): To personer ble skadd da båten de satt i kjørte på et skjær i Oggevatn mellom kommunene Birkenes og Iveland i Aust-Agder natt til lørdag.

USA vil ha ubåthavn i Tromsø

Tromsø (NTB): Etter å ha vært uten ubåthavn ved Barentshavet i en årrekke, ønsker USA å komme tilbake i nord og vil leie havn for atomdrevne ubåter i Tromsø.

En av ti unge sender nakenbilder

Trondheim (NTB): En av ti ungdommer sier at de har sendt nakenbilder av seg selv i løpet av det siste året. Det er nesten en dobling på fire år.

Rett fra Skottland

Fritzøe AS satser på båttransport direkte fra Aberdeen til Åndalsnes.