Tips oss

Tips oss på 992 53 000

  • Ring 992 53 000
  • Send e-post til tips@rbnett.no
  • Send SMS eller MMS med bilder til 2399, kodeord RB TIPS

Frontline 280 millioner kroner i minus

Oslo (NTB): Rederiet Frontline tapte 49 millioner dollar i årets tredje kvartal. Etter dagens kurs tilsvarer det 280 millioner kroner.

Styret i selskapet sier det ikke vil bli utbetalt utbytte for tredje kvartal, som tross underskuddet er betydelig bedre enn i samme periode i fjor. Da viste bunnlinjen et tap på 166 millioner dollar før skatt, inkludert store nedskrivninger knyttet til fem av rederiets skip.

Omsetningen i tredje kvartal falt fra 174 millioner dollar i fjorårets tredje kvartal til 127 millioner i år. Driften endte med et underskudd på 26 millioner dollar, eller 148 millioner kroner etter dagens kurs. I fjor ble driftsunderskuddet 136 millioner dollar.

Markedet var ikke fornøyd med Frontline-tallene som ble lagt fram torsdag, og aksjen falt 2,6 prosent de første minuttene etter at Oslo Børs åpnet. (©NTB)

Innenriks

Arbeidstilsynet: – Slaveri i bilvaskbransjen

Oslo (NTB): Et eget prosjekt for å avdekke ulovlige forhold i bilpleiebransjen i Oslo påviste ulovligheter i 90 prosent av vaskehallene som ble kontrollert.

To personer skadd i knivstikking på Ranheim

Trondheim (NTB): To personer er sendt til St. Olavs hospital i Trondheim med ambulanse etter at de ble knivstukket på Ranheim natt til tirsdag.

Elkjøp-sjef tiltalt for å ha kopiert bilder fra kunde-PC-er

Oslo (NTB): En mann i 30-årene er tiltalt for å ha kopiert intime bilder fra PC-er som kunder leverte til reparasjon i Elkjøp-butikken han jobbet for.

Savnet mann i Stavern fortsatt ikke funnet

Stavern (NTB): En mann som ble meldt savnet etter at han dro på fisketur utenfor Stavern mandag ettermiddag, er fortsatt ikke kommet til rette.

Brende sier nei til forbud mot atomvåpen

Oslo (NTB): Regjeringen vil ikke støtte et internasjonalt krav om forbud mot atomvåpen. Utenriksminister Børge Brende (H) mener en slik støtte vil være i strid med Norges NATO-forpliktelser.

Vil ha folkets dom

Skal Atlanterhavsvegen få sin marmorsjøorm? Eide kommune vil høre folkets mening.

– Han var en fantastisk musiker og person

Musikeren Joe Cocker (70) er død. Rolf Bugge i Molde fikk gleden av å jobbe nært med den britiske soul- og rockelegenden.

Utforkjøring nær Isfjorden

Bare bilen ble skadet i uhellet.

– Han blir garantert satset på i Freiburg

Jan Åge Fjørtoft roser Møller Dæhlis klubbvalg, selv om nedrykkskamp venter.