Syklist døde etter ulykke i Hønefoss

Hønefoss (NTB): Den mannlige syklisten som ble skadd i en ulykke i Hønefoss torsdag, døde på sykehus.

Det opplyser Nordre Buskerud politidistrikt til Ringerikes Blad. Syklisten, som er i slutten av 60-årene, ble først fraktet til Ringerike sykehus, før han ble transportert videre til Ullevål sykehus i Oslo.


Meldingen om ulykken på Nordre torv i bydelen Nordsiden kom rett før klokka 12 torsdag. Sammenstøtet mellom syklisten og en bil skjedde da syklisten svingte inn foran bilen. Ifølge politiet kan ikke den kvinnelige bilføreren klandres for ulykken. (©NTB)


Mer å lese på Rbnett:
 
Leses nå
 
Innenriks

Flest båter på grunn i Østfold

Redningsskøytene har måtte trekke båter av grunner 223 ganger så langt i sommer. 42 av disse redningsoppdragene var i Østfold.

Nordmann vant tidenes Norsk Tipping-premie

En nordmann kunne fredag kveld innkassere den største premien som noensinne er utbetalt fra Norsk Tipping – 441 millioner kroner.

Sørkoreansk tenor vant dronning Sonjas musikkonkurranse

40 av verdens mest lovende operasangere deltok i Dronning Sonja Internasjonale Musikkonkurranse i Oslo. Tenoren Seungju Bahg fra Sør-Korea vant.

Stadig flere har med seg resistente bakterier hjem til Norge 

Flere enn tidligere er smittet av den multiresistente bakterien MRSA når de kommer tilbake til Norge etter et utenlandsopphold.

Norske Skogs gjeldsfrist utsatt i fem dager

Fristen for Norske Skog for å komme til enighet med kreditorene er utsatt til 23. august, opplyser selskapet i en børsmelding fredag kveld.

- Heilt sjukt!!

Revolt V er bandet som planla å spille på gata under Moldejazz. Fredag åpnet de Jugendfest.

Hotellsjefens eventyrlige friår

Roy Heggdal tok et friår etter videregående for å jobbe i utelivsbransjen. 24 år seinere tar han fri fra ferien for å jobbe.

Flere har med resistente bakterier heim

Smittes av multiresistente bakterier under utenlandsopphold.