Stjal fra Bjørnsonfestivalen

Ei moldekvinne har erkjent at hun knuste ei rute og stjal penger fra Bjørnsonsfestivalens kontor. I tillegg dømmes hun for tjuveri av flere lommebøker.

27. mai - Stjal ei lommebok fra et kontor i Havnegata. Verdier i lommeboka var 144 kroner.

11. juni - Stjal 17.500 kroner fra kontoret til Bunnpris i Elnesvågen. Hun gikk da inn på et ulåst kontor i åpningstiden.

13. august - Knuste ei rute i Bjørnsonsfestivalens avlåste lokaler, og stjal 600 kroner i kontanter, og to bankkort. Samme dag brukte hun et av de stjålne bankkortene til å ta ut 9800 kroner i en minibank.

28. september - Stjal ei lommebok fra et kontor i Gotfred Lies plass i Molde. Det var ikke penger i lommeboka, og den ble levert tilbake neste dag.

6. oktober - Stjal 1350 kroner fra ei lommebok på et kontor i Verftsgata

6. oktober - Stjal 700 kroner fra ei lommebok på et kontor kommunehuset i Fræna.

Tiltalte har også erkjent at hun gjennom hele periode har brukt heroin og narkotiske tabletter som hun hadde skaffet seg på illegalt vis.

Kvinnen har slitt med narkotikaavhengighet i mange år, og brukte pengene til narkotika og til å dekke gjeld. Hun er domfelt fem ganger tidligere for vinningskriminalitet og brudd på narkotikalovgivningen.

Romsdal tingrett dømte henne til å betale i overkant av 32.000 kroner i erstatning til ofrene for tjuveriene og for den knuste ruta i festivalkontoret. Hun ble også dømt til fengsel i 90 dager.

Siste nyheter

Debuterte i ny jobb

Hans Wilhelm Steinfeld ga reiseråd i Molde

– Målet er gull

Ingrid Helene Rødal vil forbedre fjorårets bronse i NM i Bikini Fitness.

Her er de nyeste boligsalgene

Nå kan du finne eiendomsoverdragelsene på Rbnett.

Eiendomssalg Molde siste 50 dager

Sjekk eiendomsoverdragelsene!

Semifinalen snart utsolgt

Nå haster det om du skal se Stabæk–Molde på Nadderud.

– Målet er gull

Ingrid Helene Rødal vil forbedre fjorårets bronse i NM i Bikini Fitness.

– Prestasjon av Rauma

Ingebrigt Steen Jensen var med da visjonsarbeidet i Rauma ble satt i gang. – Jeg gleder meg intenst over at den har gitt konkrete resultat, sier han.