Tips oss

Tips oss på 992 53 000

  • Ring 992 53 000
  • Send e-post til tips@rbnett.no
  • Send SMS eller MMS med bilder til 2399, kodeord RB TIPS

Stjal fra Bjørnsonfestivalen

Ei moldekvinne har erkjent at hun knuste ei rute og stjal penger fra Bjørnsonsfestivalens kontor. I tillegg dømmes hun for tjuveri av flere lommebøker.

27. mai - Stjal ei lommebok fra et kontor i Havnegata. Verdier i lommeboka var 144 kroner.

11. juni - Stjal 17.500 kroner fra kontoret til Bunnpris i Elnesvågen. Hun gikk da inn på et ulåst kontor i åpningstiden.

13. august - Knuste ei rute i Bjørnsonsfestivalens avlåste lokaler, og stjal 600 kroner i kontanter, og to bankkort. Samme dag brukte hun et av de stjålne bankkortene til å ta ut 9800 kroner i en minibank.

28. september - Stjal ei lommebok fra et kontor i Gotfred Lies plass i Molde. Det var ikke penger i lommeboka, og den ble levert tilbake neste dag.

6. oktober - Stjal 1350 kroner fra ei lommebok på et kontor i Verftsgata

6. oktober - Stjal 700 kroner fra ei lommebok på et kontor kommunehuset i Fræna.

Tiltalte har også erkjent at hun gjennom hele periode har brukt heroin og narkotiske tabletter som hun hadde skaffet seg på illegalt vis.

Kvinnen har slitt med narkotikaavhengighet i mange år, og brukte pengene til narkotika og til å dekke gjeld. Hun er domfelt fem ganger tidligere for vinningskriminalitet og brudd på narkotikalovgivningen.

Romsdal tingrett dømte henne til å betale i overkant av 32.000 kroner i erstatning til ofrene for tjuveriene og for den knuste ruta i festivalkontoret. Hun ble også dømt til fengsel i 90 dager.

Mer å lese på Rbnett:
Molde

Mistet lappen etter utforkjøring

Ung mann mistet lappen, men slapp med det.

KRIGEN 1940-1945

Fanger takket moldefolk for livet

Unge Gerd Mauseth kikker forskremt opp på de russiske fangene. I leiren på Langmyra led de under forferdeligste forhold. Men de aller fleste overlevde takke være heltemodig innsats fra Moldes befolkning. Da frigjøringen kom, feiret de med tidenes fyllefest. 

TETT PÅ

Moens metode

Etterforsker Kjell O. Moen har ikke tid til å gå rundt grøten. Men for barn og unge går han veldig langt.   

REDAKTØRENS KRONIKK

Problem har ingen åpningstid

En krise kan inntreffe til alle døgnets tider. For barn i Romsdal er det likevel av stor betydning av det skjer innenfor offentlige etaters åpningstid.

Politi stanset festen

Privat fest fikk brå slutt.

Helvis Elvis!

Feiende rock'n'roll og tenderness i bøtter og spann i kveld  på Bjørnsonhuset.

Suksess for barna

Lav terskel og høye gledeshyl på Barnas romsdalsvinter.