(Foto: Eirik Heen)

Foto: Eirik Heen

Terje stokker om igjen

Flyttelasset fra Nordbyen til Nesøya gikk lørdag, og i går dro familien etter. Drømmejobben ved Thon Hotel Oslofjord får «hotellnomade» Terje Hatlen-Stokke til å ta midlertidig farvel med Molde.

Molde: Terje Hatlen-Stokke startet hotellkarrieren på Quality Hotel Alexandra og direktørkarrieren på Thon Hotel Moldefjord. Men fra i dag av er det Thon Hotel Oslofjord som er arbeidsgiver.

Direktørjobben ved det digre kurs- og konferansehotellet i Sandvika var rett og slett for fristende til at 37-åringen klarte å si nei – selv om det ikke er mer enn to år siden familien på fem flyttet inn i drømmehuset i Tyttebærsvingen. Og selv om hele familien er sterkt knyttet til Molde.Drømmejobben

- Det er klart at dette ikke har vært et enkelt valg. Det er tross alt hele familien som skal bryte opp for noen år. Men for meg er dette drømmejobben, og vi tror det blir en stor og god opplevelse for hele familien å bo på Nesøya. Jeg har ei veldig snill kone, derfor er dette mulig, sier Terje Hatlen-Stokke - og sender et glis i retning fru Elin (37).

- Siden vi i begge er fast bestemt på at vi skal tilbake til Molde og til boligen vår i Tyttebærsvingen, går dette greit. Vi får se på det som en mulighet til å oppleve noe annet. Nå gleder vi oss alle sammen, og det er kjekt at Terje får prøve seg i en så spennende jobb, sier hun.Halvår i Kirkenes

Elin er vant til at det stokkes litt om. Etter et kort opphold ved Hotel Molde har mannen det siste halvåret jobbet som direktør ved det flunkende nye Thon-hotellet i Kirkenes, gjennom sitt eget konsulentfirma.

- Det var et eventyr. Jeg startet med en ansatt en måned før åpninga, og skulle bemanne en stab på 30 ansatte. Min jobb var å kjøre i gang hele driften og implementere Thon-systemet. Jeg avsluttet i nord med å ansatte og lære opp min etterfølger.

Terje Hatlen-Stokke var på veg inn i en ny reiselivrelatert sjefsjobb på Nordmøre da jobb- tilbudet fra Oslofjord dukket opp. Om han Thon på direkten?Glad i utfordringer

- Ikke akkurat, men det er klart det var fristende. Oslofjord har 246 rom og kapasitet på 2200 konferansegjester. Det ligger i Norges største vekstområde. Jeg er glad i utfordringer, og føler at dette er et spennende steg videre etter å ha ledet et par mindre hotell og deretter vært med på oppstarten av et nytt. Jeg trives veldig godt i Thon-systemet, og vi har hele tiden visst at midlertidig flytting kunne komme på tale, sier han.

Barna Lisa (13), June (11) og Isak (5) synes selvsagt at det blir trist å forlate alle sine gode venner, men samtidig synes de det skal bli spennende å bo landlig i storbyen. Elin skal vie all sin tid til at overgangen skal bli så lett og god som mulig.Eier interiørbutikk

- Jeg eier interiørbutikken Riviera Maison på Molde Storsenter, og skal fortsette med det. Jeg vet at jeg har de rette ansatte på plass, slik at jeg kan bruke all min energi på å hjelpe barna inn i nye miljø både når det gjelder skole, idrett og hobbyer, sier Elin.

Familien Hatlen-Stokke har leid seg hus på Nesøya, og mens de bor der skal den flotte boligen i Tyttebærsvingen leies ut. Og mens intervjuet ble gjort lørdag meldte det seg en interessent, noe som medførte en viss lettelse. For det er ikke bare-bare å leie ut et digert hus på 350 kvadrat. Lørdag kveld var det klart at det flotte huset er utleid.

- Trolig blir vi borte i to-tre år, men det har aldri vært på tale å selge huset. Hit skal jeg tilbake, og jeg har allerede planer for ting og tang som skal gjøres her, smiler hun.

Mer å lese på Rbnett:
 
Leses nå
 
Molde

24 bilførere kjørte for fort

Politiet med kontroller i Molde, Fræna og Eide.

Savner Linjebygg-ånden

Eks-ansatt «kjenner ikke igjen bedriften» og jobbmiljøet slik det var tidligere.

Går mot slutten for Galleri Gnist

– Det er klart det blir rart å ikke holde på her lenger.

– Dårlig nytt for næringslivet

Næringslivslederen usikker på hva som skjer med utdanningstilbudet framover.

– Siste ord i denne saka er ikke sagt

Fræna-ordføreren setter sin lit til Fylkestinget, og håper de tar til fornuft.

SKOLELINJE FLYTTET TIL FRÆNA - LEGGES NED

Fortvilet over flytting av vgs-linje

Ettertraktet linje ble flyttet fra Romsdal til Fræna vgs. Nå blir den ikke startet opp til høsten på grunn av for få søkere.

– Siste ord i denne saka er ikke sagt

Fræna-ordføreren setter sin lit til Fylkestinget, og håper de tar til fornuft.

– Dårlig nytt for næringslivet

Næringslivslederen usikker på hva som skjer med utdanningstilbudet framover.