- Ingen X-faktor Dina

Dina Misund trakk seg fra X-faktor i siste liten, men gjør det veldig bra på nettutgaven av programmet.

Dina Misund har levert inn den egenproduserte låta "I know" som sitt bidrag til programmet X-faktors nettutgave; Studio X. - Jeg melde meg først på tv-versjonen av X-faktor, men jeg ombestemte meg i siste liten. Jeg fant ut at det ikke var helt min stil. Jeg har lite lyst til å bli kjent som "X-faktor Dina". Jeg syns de har helt feil fokus i slike programmer, da de ofte ser mer på utseende og slikt enn på faktisk talent. - Men "X-faktor Elin" kom da godt ut av det, med platekontrakt? - Jeg tror det var bra for henne at hun gikk ut da hun gjorde. På denne måten fikk hun platekontrakt , hun skapte engasjement, i tillegg til at hun forhåpentligvis slipper å få det X-faktor-stempelet så lenge. KLIKK HER for å høre Dina synge "I know"

Kan vinne singelutgivelse

Dina har lastet opp en av sine ferskeste låter til Studio X, sangen "I know". Så langt ligger hun på to favorittlister; mest populær og beste solo. Fredag formiddag har Dina fått over 15.000 stemmer i kategorien "beste solo". - Jeg vet at de ni innslagene som får flest stemmer går til en finale, sammen med to bidrag som en jury plukker ut. Vinneren av denne nett-finalen får opptre i finalen av X-faktor på TV, samt utgivelse av en singel.

Ny singel i januar.

- Jeg meldte meg på nettversjonen av X-faktor mest for å reklamere litt for meg sjøl, men sjølsagt hadde det vært kjekt å få opptre i X-faktor finalen, sier Misund. Hun forteller at hun allerede har planlagt en ny singelutgivelse i januar, i tillegg til at "I know" nylig har blitt en radiosingel. - Den er nettopp sendt ut til radiostasjoner landet over, så nå får vi se. "I know" ligger på B-lista hos radio P1, på lik linje som blant andre Taylor Swift, Michael Jackson og Brandi Carlile.

Mer å lese på Rbnett:
 
Leses nå
 
Midsund

Slik skal Molde få nytt kommunevåpen

Slutt for kvalen når Molde slås sammen med Nesset og Midsund?

Disse boligene skiftet eier i mai

Molde-eiendom gikk for 8,35 millioner kroner.

Røykfri, stolt og blid igjen

Sist Midsund-ordføraren prøvde, «heldt han opp» – denne gongen har han «slutta».

Desse skal styre fram mot Nye Molde

Fellesnemnda for Molde, Midsund og Nesset formelt i gang

– Vil bygge opp, ikke ned

Brannsjefene i regionen uenige om framtidas brannvesen.

Slik skal Molde få nytt kommunevåpen

Slutt for kvalen når Molde slås sammen med Nesset og Midsund?

– Setter pris på tilliten jeg har fått

Stian Rode Gregersen er blitt et klart stoppervalg for MFK denne sesongen.

Tenåring anmeldt for voldtekt

Begge involverte på Gossen er under 18 år. Løslates etter avhør i Molde