(Foto: Ola Bromstad Nøst)

Foto: Ola Bromstad Nøst

De fleste har fått igjen vannet i Molde vest

Et brudd på vannledningen som forsyner deler av Bjørset, og hele Kvam-området, gjorde at beboerne der bare fikk høre surkling i rørene da de forsøkte å åpne kranene lørdag ettermiddag.

Bruddet på vannledningen ble lokalisert til å ligge ved Bjørnstjerne Bjørnsons vei 116. Det ble raskt lagt en "by-pass" med en ringledning forbi selve bruddet.

Sakte men sikkert fikk Kvam-feltet igjen vannet,og nå med fullt trykk. De 7 husstandene som er tilsluttet vannforsyningen mellom de to berørte vannkummene i Bjørnstjerne Bjørnsons vei, vil måtte vente noe lengre, opplyser rørleggervakt Arild Solemdal i Molde Kommune.

De er godt i gang med gravearbeidet, sier han, og legger til at de forventer at alle har fått tilbake vannforsyningen i løpet av et par timer. Man må regne med misfarget vann den første tiden etter at vannet kommer tilbake.

Siste nyheter

3000 kubikkmeter tatt av raset

Garden til Roy Nakken i Fiksdal er redusert med over et halvt dekar etter at Storelva steg voldsomt og reiv med seg dyrkamark og minst 3000 kubikkmeter masse onsdag.

Ordfører vil selge kortreiste turer

Tommelen ned for Trollstigbomveg. Vil heller selge korteiste turer

Kan leies ut igjen

Kommunen vurderer renovering av asylbyggene i sentrum.

Red Hot i studio

12 musikere, fordelt på åtte sengeplasser og en bobil, to lydteknikere, ett studio og seks dager skal bli til én plate. Bli med Knut Marius inn i studioet på Giske!

De skal friste flere hit til oss

Til sammen har de flere millioner lesere på papir og nett, som snart skal fristes til å dra til Vestlandet på ferie. Denne gjengen med europeiske journalister har sannelig ei fin uke på jobben.

Ordfører vil selge kortreiste turer

Tommelen ned for Trollstigbomveg. Vil heller selge korteiste turer

Kan leies ut igjen

Kommunen vurderer renovering av asylbyggene i sentrum.