Siste fra forsiden

- Skal ikke flytte busstopp

Bussen skal fortsatt stanse på samme sted ved Ålesund sjukehus.

Stor trafikk utasunds

Skaper forsinkelser.

Tresfjordbrua kan bli raskere nedbetalt

Over halv million biler over brua det første året.

Rasende Dempsey etter Djurgården-fiasko

Trener Mark Dempsey var ikke nådig mot DIF-spillerne.

Siste fra NTB
tirsdag 25.10 2016
11:41

Radioaktivt utslipp i Halden

Halden (NTB): Institutt for energiteknikk (IFE) i Halden hadde et utslipp av radioaktivt jod mandag. Utslippet skal være lite, ifølge Statens strålevern.

11:37

Svensk politi vil åpne grav i drapssak

Stockholm (NTB-TT): Politiet som leder etterforskningen av Arboga-saken i Sverige, ønsker å åpne graven der en av de mistenktes tidligere ektefelle ligger begravet, skriver Expressen.

11:29

IS hevder å stå bak Quetta-angrep

Kairo (NTB-DPA): Den ytterliggående islamistgruppa IS hevder å stå bak angrepet mot en politiskole i utkanten av Quetta i Pakistan, der minst 60 mennesker ble drept.

11:28

Marius Borg Høiby selger luksusbag på Finn

Oslo (NTB): Marius Borg Høiby (19) – kronprinsesse Mette-Marits sønn – har lagt ut flere gjenstander for salg på Finn.no. Blant dem er en bag til nesten 20.000 kroner.

11:27

NUPI-forsker: Mulig endring av norsk basepolitikk

Oslo (NTB): Rotasjonsbasert trening av amerikanske soldater eller permanent militærbase? NUPI-forsker Ståle Ulriksen kaller US Marines' tilstedeværelse på Værnes en hybrid.

11:24

Aktor antyder 20 års fengsel for overgrep i Bergen

Bergen (NTB): Aktor mener 20 års fengsel er riktig straffenivå for en 44 år gammel mann som står tiltalt for overgrep mot åtte jenter, men har fortsatt ikke konkludert med om han ber om forvaring.

11:21

Dagens Næringsliv-eier bedret resultatet

Oslo (NTB): Dagens Næringslivs eier NHST Media Group kan vise til et positivt resultat i tredje kvartal. Men selv om annonseinntektene ikke faller like bratt som før, er det fortsatt nedgang.

11:21

Kuznetsova klippet håret på banen

Singapore (NTB-Ritzau): Svetlana Kuznetsova var så plaget av sin lange hestehale, at hun til slutt klippet bort store deler av den i kampen mot Agnieszka Radwanska i WTA-tourfinalen.

10:55

Påstand om åtte års fengsel for menneskehandel

Eidsvoll (NTB): Fire personer som i Glåmdal tingrett står tiltalt for menneskehandel, må dømmes til fengselsstraffer fra to år og tre måneder til åtte år, mener aktor.

10:53

Norske hotellpriser står på stedet hvil

Oslo (NTB): Antall utlendinger som overnatter på norske hoteller øker, men prisene står nesten stille. På åtte år har romprisen økt med 30 kroner.