Tips oss

Tips oss på 992 53 000

  • Ring 992 53 000
  • Send e-post til tips@rbnett.no
  • Send SMS eller MMS med bilder til 2399, kodeord RB TIPS
Siste fra forsiden

Fikk Erna på laget

Elisa, Solveig, Svein Are, Jan Olav og Tony Roger fikk den beste støttespilleren de kunne ønsket seg; statsminister Erna Solberg.

Regnet kan framskynde raset i Mannen

Flytter seg med 6 millimeter i døgnet - raset kan komme når som helst.

Utsetter sjøhusprosjekt

Hustadvika skulle bli det nye Lofoten. Det var lettere sagt enn gjort.

Lokale veger i tysk praktbok

Viser ny arkitektur i storslått natur.

Rekdal mister assistenten

Michael Schjønberg og Vålerenga skiller lag etter sesongen.

Siste fra NTB
tirsdag 21.10 2014
13:27

Svensk avis: – Forsvaret har gjort funn i søket

Stockholm (NTB-TT): Det svenske forsvaret har fått kontakt med «noe» under søkeoperasjonen i Stockholms skjærgård, ifølge en svensk avis. Forsvaret har ikke bekreftet opplysningene.

13:12

Stortinget kan si ja til proffboksing på nyåret

Oslo (NTB): Slik det ligger an nå kommer Stortinget trolig til å ta stilling til opphevelsen av loven mot proffboksing like ut på nyåret.

13:12

Svensk avis: – Forsvaret har fått kontakt med «noe»

Stockholm (NTB): Forsvaret har fått kontakt med «noe» under søkeoperasjonen i Stockholms skjærgård, ifølge den svenske avisen Dagens Nyheter.

13:04

Britene sender droner og overvåkingsfly til Syria

London (NTB-Reuters): Storbritannia har gitt tillatelse til at det sendes droner og avanserte overvåkingsfly til luftrommet over Syria for å samle inn etterretning om opprørsgruppa Den islamske staten (IS).

12:52

Holøs' lag tapte på straffer

Khabarovsk (NTB): Ishockeyproffen Jonas Holøs var Lokomotiv Jaroslavls mest benyttede utespiller i det knepne 4-5-tapet for Amur Khabarovsk i KHL tirsdag.

12:51

Magnus Moan slipper operasjon

Oslo (NTB): Etter en undersøkelse i Trondheim tirsdag ble det bestemt at kombinertløperen Magnus Moan ikke skal opereres for tretthetsbruddet i hælsenen.

12:38

Støre vil bruke kraftoverskudd hjemme

Oslo (NTB): Ap-leder Jonas Gahr Støre mener vi må bruke mer av et kommende kraftoverskudd på hjemmebane fremfor å bygge nye kraftkabler til Europa.

12:21

– Elbiler kan brukes på de aller fleste reiser

Oslo (NTB): De aller fleste norske bilreiser er kortere enn rekkevidden til elbiler, ifølge Transportøkonomisk institutt. Og de som er lengre, har ofte mulighet til lading underveis.

12:16

Sverige utvider forsvarssamarbeid med Estland

Stockholm (NTB-TT): Sveriges statsminister Stefan Löfven sier at Sverige fortsatt kommer til å stå utenfor NATO, men vil utvide forsvarssamarbeidet med Estland.

12:11

Pistorius dømt til fem års fengsel

Pretoria (NTB-Reuters-AFP): Oscar Pistorius (27) er dømt til fem års ubetinget fengsel for uaktsomt drap på kjæresten Reeva Steenkamp, men slipper trolig ut etter å ha sonet en tredel av straffen.