Gratulasjoner

Kundeservice

De fleste gratulasjoner og kunngjøringer om personalia er gratis i papiravisa, slik som kunngjøring av bryllup, bursdags- og jubileumsgratulasjoner, osv. Disse sendes personalia@r-b.no innen kl. 10 virkedagen før innrykk.

Teksten skal være på maks 200 tegn - vi forbeholder oss retten til å kutte i teksten. Bilde skal være i jpg-format. Sølv-, gull- og jernbrudepar kan få inn brudebilde om ønskelig, alle andre bilder må være av forholdsvis ny dato. Kun ett bilde av hver person - hvis flere hilsener brukes ett bilde mens tekstene føyes til hverandre.

MERK: Gratulasjonsannonser, osv. publiseres for tiden IKKE på Rbnett.


Betalte annonser

Gratulasjoner til personer mellom 15 og 50 år og takkeannonser bestilles som betalt annonse. Disse sendes rubrikk@r-b.no innen kl. 12 to virkedager før innrykk.

Dødsannonser bestilles primært via begravelsesbyrå.

Øvrige annonser kan være naturlig å bestille på Annonsetorget.