Dina på Norsktoppen?

Vår lovende og lokale sangfugl Dina Misund, som i vinter ga ut ”This World” på CD, tar nå spranget opp på Norsktoppen med sin vakre låt.

Vel og merke om romsdalinger og andre er flittige og bruker sin stemmerett innen tirsdag. Dina, som er aktuell på den kommende Midsundfestivalen, har en stemmeprakt som av mange blir plassert i divisjon med Katie Melua og Eva Cassidy. I denne runden må hun sloss med ”travere” som Øystein Sunde, Åge Aleksandersen og Grand Prix-duoen Mira Craig/Maria Haukaas Storeng for å få fotefeste hos norske radiolyttere. Noe som sikkert kan lønne seg for karrieren til jenta som med sin gitar har gledet svært mange allerede. Det er du og jeg som avgjør!

For å taste inn Dina:

For å avgi stemme på telefon, ringer du 829 47 200 og taster nummer 12 om du vil ha Dina videre, eller du kan klikke deg inn på http://www.nrk.no/norsktoppen/ eller enda lettere: http://www20.nrk.no/underholdning/storenorske/module8.aspx?candidateId=101563 . Men ikke mer enn ett klikk pr. dag for hver pc, understreker Vidar Lønn Arnesen på NRK.no. Har du flere enn en pc i huset, derimot...

Mer å lese på Rbnett:
 
Leses nå
 
Kultur

- Heilt sjukt!!

Revolt V er bandet som planla å spille på gata Moldejazz. Fredag åpnet de Jugendfest.

Trenger løft på billettsalget

Skyhøytfestivalen braker løs om én uke.

Livet mellom to stoler

Merete Huseby gir ut bok for at flere skal få innblikk i hvordan det er å leve med lettere utviklingshemming. – Boka handler om ei som ikke finner sin plass i samfunnet, sier hun.

Det fylles opp på Rådhusplassen

Gratis konsert for studenter og byens befolkning.

– Vi er flinke til å spille

Eldar Vågan i Vazelina Bilopphøggers etter strålende kritikker på Øya. Neste helg er det Molde.

- Heilt sjukt!!

Revolt V er bandet som planla å spille på gata under Moldejazz. Fredag åpnet de Jugendfest.

Hotellsjefens eventyrlige friår

Roy Heggdal tok et friår etter videregående for å jobbe i utelivsbransjen. 24 år seinere tar han fri fra ferien for å jobbe.

Flere har med resistente bakterier heim

Smittes av multiresistente bakterier under utenlandsopphold.