MOLDE: I forbindelse med del to av forestillingen Midt i livet, skrevet av og utviklet av Bjørnar Lisether Teigen, søker Teatret Vårt et feststemt publikum.

– De skal være konsert med det fantastiske bandet Kommunikazjon. Musikkvideoen skal brukes i forbindelse med markedsføring av forestillingen «Midt i livet 2 - Nå skjer det», forteller Teatret Vårt på Facebook.

Forestillingen har premiere 24. november på Teatret Vårt.

Fra Moldemarka til pub-en

Første runde med Midt i livet, som spilles av Bjørnar Lisether Teigen, Hugo Mikal Skår og Lars Melsæter Rydjord hadde premiere i september 2016 på Kleive grendahus.

I forkant ble det spilt inn en musikkvideo med tjue damer på Tusenårsvarden, det ble lansert musikk på Spotify og t-skjorter.

I forberedelsene til forestillingen møtte de tre skuespillerne Ole Ivars.

– De var her i Molde i unnfangelsen av stykket. Veldig hyggelige folk. Av dem lærte vi noe om samholdet i bandet. Og om spilleglede. Etter femti år synes de fortsatt det er dritgøy, sa Bjørnar Lisether Teigen den gangen, som lånte «Jag trodde änglarna fanns» til forestillingen.

Bandet skrev og produserte dessuten sin egne låter, som hit-en «Damer og topptur».

Får generalprøve som takk

Når det nå er klart for runde to med Midt i livet - som også blir årets julebordsforestilling ved Teatret Vårt - blir det ny videoinnspilling - denne gangen på Tapp og Kork i Storgata.

Statistene må være over 18 år og kledd i antrekk for en kveld på byen,

– Alle statister inviteres med følge til generalprøven, skriver Teatret Vårt, som også oppfordrer til å ta med venner.

Statistene bes registrere seg på facebook-eventet.

HVA: Videoinnspilling Midt i Livet / Teatret Vårt

TID OG STED: Onsdag 4. oktober kl. 16.45 - 19.00