Kirkekonsert avlyst etter ulykke

Moldejazz-konserten med Torhild Ostad og Carsten Dahl Duo er avlyst grunnet en alvorlig ulykke.

AVLYST Kirkekonserten med pianist Carsten Dahl og Torhild Ostad fredag 21. juli er avlyst grunnet en alvorlig ulykke.   Foto: Privat

Kultur

Det er Moldejazz som søndag melder at den planlagte konserten med Torhild Ostad / Carsten Dahl Duo i Domkirka fredag 21. juli, avlyses på grunn av en alvorlig ulykke i Carsten Dahls nærmeste familie. Han kommer derfor ikke til Molde.

– De som har kjøpt billetter til denne konserten, vil bli tilskrevet fra Moldejazz og får mulighet til å bytte billetten til en av de andre kirkekonsertene som ikke er utsolgt, sier festivalsjef i Moldejazz, Hans-Olav Solli, i en pressemelding.

Dette gjelder konsertene med Sinikka Langeland «The Magical Forest» torsdag 20. juli, og Jan Magne Førdes Mezzing med Molde Brass Band lørdag 22. juli.

– De som ønsker det, vil få billetten refundert, sier Solli. 

Informerer

Carsten Dahl informerer selv om ulykka på sin åpne Facebook-profil, «for å komme rykter og feilaktige utsagn i forkjøpet». Der opplyser han at ulykka gjelder en bror som etter et fall har fått alvorlige hodeskader. I innlegget ber han om at familien får ro i den vanskelige tiden.