Dr. Hook herjet hitlistene og dansegulvene på 1970-tallet. I august kommer bandet med frontfigur Dennis Locorriere til Elnesvågen og Nordsjøfestivalen! Dit kommer også Øivind Blunck med rollefigurer som Fridtjof og Reidar. I tillegg loves både familieshow med Thoris, politisk debatt, lokal musikk med Nerli There, samt en Creedence-kveld med coverlåter.

Nordsjøfestivalen arrangeres av Elnesvågen småbåtforening og går av stabelen 11-13. august. Programmet begynner å bli ferdig.

Dr. Hook blir det store trekkplasteret. De spiller fredag 11. august, og kommer til Fræna etter en større verdensturné som innbefatter både New Zealand, Australia og England. Denne uka er de i Skottland der de har utsolgte konserter i Glasgow. De skal videre til Island, Irland og Danmark (blant annet Roskilde-festivalen) før de kommer til Fræna.

I front for bandet står Dennis Locorriere - mannen bak låtene som gjorde slik suksess for ca 40 år siden.

Nerli There vil spille både før og etter Dr. Hook på fredagskvelden.

Mye folk trekker nok også Øivind Blunck som tar med seg flere rollefigurer til showet på Nordsjøfestivalen lørdag i festivalhelga. 66-åringen har et omfattende repertoar. Kvelden avsluttes med Creedence-kveld.

På dagen lørdag blir det familieshow med Thoris Supergutt - ifølge ham sjøl både rockestjerne, superhelt og klovn.

Det blir også politisk debatt en måned før valget. Her vil dette panelet møte potensielle velgere: Steinar Reiten KrF, Sylvi Listhaug Frp, Yvonne Wold SV, Helge Orten H, Else-May Botten Ap, Pål Farstad V, Jenny Klinge Sp og Lage Nøst MdG.

Øivind Blunck tar med seg flere rollefigurer til Elnesvågen. Foto: NTB scanpix