Konserten startet og sluttet med feiende musikk av J.P. Sousa. Hans er marsjkongen. Men amerikansk musikk er så mye mer, det fikk vi smakebiter på gjennom den fyldige konserten. Stefan Bocken ledet musikklaget med stø hånd, solistene Benny Gjelsten og Ingunn Drabløs gjorde en fin innsats i sine tolkinger av kjente amerikanske sanger fra Sinatra til Negro Spirituals..

Benny er kjent som den syngende bussjåfør, et navn han fikk etter at han var sjåfør for Samferdselskomiteen på Stortinget og statsråd Torild Skogsholm under en synfaring i Møre og Romsdal. Da stemte han i med Elvis. Nå kjører han ikke buss mer, men synge gjør han fortsatt.

Vigdis Ødegård bandt sammen programmet på en interessant måte, med små anekdoter om livet til Vestnes gjennom det 121 år lange livet laget har eksistert. Det er dermed det eldste i sitt slag i Romsdal. Utviklingen har vært stor fra den spede begynnelse til i dag. Men det har vært humper undervegs, og rundt år 2000 sto laget i ferd med å dø ut. Siden da har det gått rette vegen.

Hanne Moldver Salthammer har vært leder de siste åtte årene, noe hun fikk takk for under konserten, der knapt 100 tilhørere møtte fram.