MOLDE: For sjette år på rad inntar bandet fra Romsdal Bjørnsonhuset med juleshow . Etter en hektisk festivalsommer med konserter blant annet på Sommerfesten på Giske, Kongsberg Jazzfestival, Moldejazz og Jugendfest - samt konsert på Terminalen i Ålesund - kommer Red Hot hjem for å lage julestemning tirsdag 27. desember.

Ny singel

- I år får publikum høre cover-låter, låter fra årets utgivelse Social Medicine, samt julelåter som Jokkes «Her kommer vintern» og «O helga natt», forteller frontfigur Knut Marius Djupvik, som selv har vært travelt opptatt i desember med juleturnéen Du store mi tid.

Bandet har også med seg en splitter ny julelåt: Way Back Home. Se videoen øverst i artikkelen.

- Låta er skrevet av Magnus Drågen og teksten av Magnus og Jørn Inge Frostad. Vi har fått overveldende bra respons på låta vår. At det skulle bli ukens singel på NPS (Norsk på Spotify) kom litt overraskende på og var en virkelig kickstart på låtpromoteringa. Vi får mye positiv kritikk og det er gull verdt å ta med seg inn i juleshowet, sier Djupvik.

Hardtslående gjester

Tradisjonen tro inviterer Red Hot med seg gode kolleger til showet i Bjørnsonhuset.

- I år er Marius Simonsen, Egil Reistadbakk og Emilie Bjørnstad våre gjesteartister, sier Knut Marius Djupvik, og legger til at gjestene passer godt inn i repertoaret.

- På det meste blir det tre trommesett samtidig på scena og det blir kjempeshow! Alle i bandet skal synge solo på en låt og vi skal også gjøre rene mannskorlåter, sier Djupvik, og forteller at bandet har mer på gang etter nyttår.

- Til våren slipper vi fire nye singler. Låtene blir bare bedre og bedre og vi gleder oss veldig til å slippe dem. Ellers er det mye spennende ting som skjer i vår og spesielt til sommeren, sier Djupvik.

André Gussiås band er support

Arrangør Geir Ove Inderhaug forteller at juleshowet har kapasitet på 800 stående og 200 sitteplasser, og at 650 billetter allerede er solgt.

- Det er veldig bra respons på konserten, sier Inderhaug. Han forteller at dørene åpner kl. 20.00, og at Red Hot går på scena rundt kl. 22.00.

- Før det varmer André Gussiås band med gjester opp publikum, så vi håper folk kommer tidlig, sier Inderhaug.

Red Hot spiller to sett, og avslutter i storsalen rundt kl. 01.00. Deretter bir det underholdning i lobbyen.