MOLDE: Forestillingen «Midt i livet» av Bjørnar Lisether Teigen skulle hatt urpremiere lørdag 24. september i Teatret Vårt på Plassen i Molde, men ble avlyst dagen før på grunn av sjukdom.

Teatret Vårt har ikke ønsket å uttale seg ytterligere om sjukmeldingen, men meldte 13. oktober på sine facebooksider at det var full drift på teatret igjen. Det medførte fire oppsetninger av forestillingen Tilnærmet lik.

Urpremiere på Kleive

Nå er det klart at også forestillingen Midt i livet kan framføres.

– Premieren blir i Gallerikjelleren på Kleive fredag 18. november og følger deretter turnéplanen. Så satser vi på å finne rom for forestillingen i Molde enten i 2016 eller på nyåret i 2017, sier Rolf- Inge Pedersen Hjelseth, informasjonsleder ved Teatret Vårt, og legger til at teatret håper å få spilt like mange forestillinger som opprinnelig planlagt.

På topptur

Midt i livet handler om tre karer som starter band for å sjekke damer. Bjørnar Lisether Teigen, Hugo Mikal Skår og Lars Melsæter Rydjord medvirker i forestillingen.

Skuespillernes band har fått navnet Kommu9kazjon, og har allerede lansert låta og videoen «Damer og topptur». De opptrådte også foran flere hundre publikummere på åpningen av Bjørnsonfestivalen.

I følge turnéplanen skal Midt i livet spilles på ni mindre scener rundt i fylket i november.