Det heter Bjørnsonhuset, men Bjørns Orkester-huset passet ganske bra det også. Det folkekjære og populære dansebandet fra Fræna har gjort det til en vane og invitere til dansegalla med jevne mellomrom. Fræningene som allerede har rukket å gi ut 10 CD-plater hadde denne gang fått med seg langvegsfarende Contrazt. Bandet fra Hedmark som nylig var nominert til Spellemannsprisen og som i fjor var med i Melodi Grand Prix gjorde lørdag sin aller første spillejobb i Molde.

Mye musikk

Frontfigur Bjørn Kalvatsvik og hans kvinnelige kollega Gro Anita Johansen bidro med musikk i fem sammenhengende timer. Dermed ble det mye dans og god valuta for pengene for de nærmere 600 som hadde tatt turen til Molde. For mange kom utenfra. Kanskje de aller fleste. Hotellet var fullt, og mange valgte også egen bobil når de kom til dansegallabyen denne ferbruarlørdagen.

Skryt fra publikum

Odd Inge Vikås fra Vikebukt var på plass i Bjørnsonhuset sammen med kona Oddny. 60-åringen hadde fått billett i bursdagsgave fra sine barn. Sjølve bursdagsfesten ble gjennomført som en overraskelsesfest med hotellweekend i Oslo før jul. Denne gang var det helgefest i Molde kun med kona som gjest. På vår rundtur i lokalet snakket Rbnett med Gudrun og Terje Bekken fra Sula i Frøya kommune og ekteparet Gerd og Kåre Grimsø fra Ålesund. Else Karin Høgset fra Midsund bodde på hotellet og var på bytur sammen med to venninner. Alle roste de dansegallaen, musikken og den gode stemningen. Les mer om festen med Bjørns Orkester og Contrazt i mandagsavisa.