Som foran europacupkampen mot Ajax inviterer MFK i samarbeid med Løkta og Molde Fjordstuer til stort fotballvorspiel torsdag 22. oktober.

- Det ble en suksess sist, selv om vi fikk utfordringer med været og ikke fikk rigget storteltet ute slik vi ønsket. Men arrangementet var godt besøkt og vi fikk gode tilbakemeldinger. Derfor drar vi på litt ekstra nå, sier Oddvar Talset, markedsdirektør i MFK.

- Magne Hoseth dukket ikke opp som annonsert sist?

- Vi fikk frafall hos en av paneldeltakerne. Knut Anders Fostervold kom inn i stedet for Magne, og det ble en god erstatning. Nå har vi ikke panel, men både Erling Moe og Knut Marius Djupvik skal i samtale med fotballdommer Per Ivar Staberg, sier Talset.

Knut Marius med André Gussiås og Mats Nerli. Talset forteller at Erling Moe tar seg tid til å stikke innom Løkta før kampen.

- At han prioriterer å stille, er vi selvfølgelig veldig fornøyd med. Han skal opp på scena i samtale med Per Ivar Staberg fra rundt kl. 18.30 til 19.00. Deretter blir det konsert med André Gussiås band, med Knut Marius Djupvik i front, sier Talset, som har stor tro på at tomrefjordingen og kollegene skal klare å skape stor stemning på Løkta.

- Knut Marius er jo et fyrverkeri. Han har bidratt på to cupfinalelåter, og det blir både MFK-sanger og andre godbiter fra scena, sier Talset.

Plass til 800

Løkta har kapasitet på et publikum på 800. Billettene kjøpes på hoopla eller i døra, og koster 200 kr. Det vil bli servert alkohol, og arrangementet har 18-årsgrense.

- Og bortesupporterne. Er det plass til dem?

- Vi forventer mellom 600-700 Celtic-tilhengere til kampen. De er kjempefine supportere, og selvsagt velkommen hvis de vil, sier Talset, og legger til at vorspielet avsluttes kl. 20.30 – i god tid før kampstart kl. 21.05.