STORSPILLER: Lasse Nilsen har gjort en veldig god jobb i TUIL. Her i 1–2-tapet mot Start tidligere i sesongen.
(Foto: Ronald Johansen)

STORSPILLER: Lasse Nilsen har gjort en veldig god jobb i TUIL. Her i 1–2-tapet mot Start tidligere i sesongen. Foto: Ronald Johansen

Blomstrer i TUIL, men skal tilbake i sommer

Lasse Nilsen (22) stortrives i TUIL, men forventer å dra tilbake til TIL i sommer.

22-åringen fra Bleik har startet samtlige kamper for TUIL denne sesongen, men fortsatt har det ikke vært snakk om en forlengelse av utlånsavtalen mellom TIL og TUIL.

– Det er ikke noe nytt der. Tanken er at jeg skal tilbake til TIL når overgangsvinduet åpner 21. juli. Klart, jeg er nødt til å snakke med TIL og høre hva de tenker om hva som er det beste for meg framover, sier Lasse Nilsen til iTromsø.

– Trives kjempegodt

Men den 22 år gamle venstrebacken legger ikke skjul på at han trives i blått og rødt i divisjonen under.

- Jeg trives kjempegodt, det skal jeg ikke legge skjul på. Det er en flott gjeng, en fin treningsgruppa, jeg tar steg og får spilt kamper, sier Nilsen.

- Er det aktuelt å bli i TUIL ut året?

- Det er litt for tidlig å si. Jeg må ta en runde med Bård (Flovik), Lars Petter (Andressen) og Svein Morten (Johansen) og høre hva de tenker. Det tipper jeg vi gjør etter hvert når det roer seg med det tette kampprogrammet til begge klubbene, sier Nilsen.

TUIL-trener Gaute Helstrup er meget godt fornøyd med NIlsen.

- Vi er veldig godt fornøyd med han og det han har gitt treningsgruppa vår. Lasse trives også, så jeg tror alle parter er veldig fornøyd. Det er fortsatt lenge til sommerferien, så vi har ikke diskutert veien videre, sier Helstrup.

Jakter nye poeng

TUIL fikk en sårt trengt trepoenger da Håvard Lysvoll berget 2-1 fire minutter på overtid i sist hjemmekamp mot Mjøndalen.

- Det er ingen som er ute per dags dato, men ganske mange som sliter med småskader, slik det ofte er på denne perioden. Det er mange kamper nå, men vi har full fokus på Kisa-kampen og ser at når vi har våre gode perioder er vi bedre enn de andre lagene i avdelingene, så vi reiser ned for å gjøre en god match og få med oss noe hjem, i hvert fall ett og kanskje tre poeng, sier Helstrup.

- Jeg synes vi spilte ut Mjøndalen i perioder sist kamp og gjorde en særlig god 1. omgang. Da vi fikk det målet var det utrolig fortjent, så jeg håper vi kan ta med oss det som var bra inn mot neste kamp, sier Lasse Nilsen.

Mer å lese på Rbnett:
 
Leses nå
 
fotball

Jakob reddet poeng mot Kristiansund

Fire minutter før slutt lå MFK under med to mål i den nasjonale G16-serien. Men så våknet Jakob Nyland Ørsahl.

MOLDE-STABÆK

«Dette Molde-laget trenger en ny venstreback»

KOMMENTAR: Men Molde-krisen kan enn så lenge avblåses.

Brustad: – Ekstra deilig å slå moderklubben

Målscorer Fredrik Brustad spilte sin første kamp mot moderklubben, noen gang. Det endte med scoring og tre poeng.

Stabæk-treneren: – En utilgivelig feil ødela for oss

Stabæk kom til Molde og Aker stadion med tre poeng i siktet søndag kveld. Det ble null, men trener Toni Ordinas mener laget hadde fortjent minst ett etter en strålende andre omgang.

To spillere får sju på Molde-børsen

MFK-laget hadde matchvinnere i begge ender da det endelig ble hjemmeseier igjen.

Solskjær etter ny seier: - Vi er på ingen måte friskmeldt

Molde slo tilbake etter to strake hjemmetap og slo Stabæk 3-1.

Moldescoring på overtid punkterte kampen

Vi fulgte kampen på Aker stadion direkte.